(video) Aceşti băieţi au atacat o benzinărie din Chişinău cu un extinctor şi au furat din aceasta circa 27000 lei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea de 20 noiembrie, două persoane necunoscute au pătruns cu un extinctor într-o stație de alimentare cu carburanţi din sectorul Ciocana şi au jefuit-o! Cei doi indivizi au intrat cu cagule pe cap, și printr-un act însoțit de violenţă periculoasă pentru viaţa sau sănătatea persoanei agresate după cum descrie Poliţia Capitalei într-un comunicat, au sustras în mod deschis din safeu 26.850 de lei!

Pe lângă suma de bani sustrasă, tâlhăria s-a lăsat cu vătămări corporale victimelor, dar și daune materiale considerabile pentru benzinărie. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, tinerii suspectați în comiterea infracțiunii au fost identificați, reținuți și escortați la inspectorat pe data de 22 noiembrie. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, declarând că au reuşit deja să cheltuie absolut toţi banii.

Indivizii s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 14 și 16 ani, originari din capitală, fiind cercetați penal pentru un șir de alte infracțiuni similare. Actualmente bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru tâlhărie.

Riscă până la 10 ani de închisoare conform Codului Penal.

Cmentariile sunt închise