(foto) Noul BMW XM a fost surprins pe un aeroport, fiind doar parţial camuflat

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe o reţea de socializare au apărut primele imagini spion cu noul BMW XM în format de producţie. SUV-ul de top al bavarezilor a fost surprins parţial camuflat, pe o platformă, pe teritoriul unui aeroport necunoscut. Exemplarul are volan pe partea dreaptă.

Fotografiile arată că, cel puțin una dintre opțiunile de ornamente exterioare, sunt multiple inserții într-o nuanță bronz. Terminațiile de eşapament, după cum am văzut pe concept, vor rămâne poziționate vertical.

Mai pot fi observate, în mod evident pentru că este un plug-in hybrid, două clapete pe caroserie. Cea din partea dreaptă va ascunde buşonul rezervorului de benzină, iar cea din partea stângă portul de încărcare a bateriei.

În linii generale vorbind, SUV-ul de serie va păstra silueta conceptului, cea cu o îndoire neobișnuită în linia mediană și un posterior evazat.

BMW XM Concept

Interiorul modelului surprins este acoperit în mare parte cu material textil, dar fotografia prezintă un volan sport cu trei spițe, cu butoane roșii M1 și M2, precum și un levier destul de înalt al cutiei de viteze. Designul planşei de bord va fi practic identic cu cel al conceptului.

Premiera modelului XM va avea loc până la sfârşitul anului curent.

Render, care prezintă designul exterior presupus

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata