(video) Accident în Leţcani, Iaşi. Un microbuz cu moldoveni a intrat cu viteză şi pe de-a dreptul într-un sens giratoriu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă la intrare în localitatea Leţcani din judeţul Iaşi, România. Conducătorul unui microbuz cu cetăţeni moldoveni a intrat într-un sens giratoriu fără să se asigure şi s-a izbit violent de o camionetă care parcurgea deja nodul rutier. Imaginile de pe o cameră de supraveghere arată cum cel din spatele volanului Mercedes-ului Sprinter pur şi simplu a apucat-o pe de-a dreptul, şi încă cu viteză!

Accidentul a fost înregistrat la 112 la ora 6:23. În microbuz erau opt pasageri, iar în furgonetă cinci. Din fericire nu s-a soldat cu decese. La sosirea echipajelor de intervenție victimele erau ieşite deja din autovehicule. Patru au refuzat transportul la spital, iar patru sunt sub verificarea medicilor.

„Trei se află în UPU la Spitalul Sfântul Spiridon. Sunt persoane de vârstă tânără, doi de 18 ani, doi de 24 de ani şi 40 de ani. Unul dintre tineri a fost deja diagnosticat cu un abdomen acut chirurgical, cu afectarea splinei şi este în sala de operaţie la clinica chirurgicală de gardă pentru intervenție şi tratament de specialitate. Ceilalți trei sunt încă în evaluare. Trei dintre persoanele accidentate cu contuzii la nivelul coloanei, contuzie cranio-cerebrală au fost transferați cu medic de la la SMURD la UPU de la Spitalul de Neurochirurgie. Un minor, 16 ani, policontuzionat a fost transferat cu ambulanța de la locul accidentului la Spitalul de Copii. Tot stabil hemodinamic, nu s-au identificat situaţii sau leziuni care să pună viaţa în pericol după evaluarea primară la locul accidentului. Sperăm ca toţi să aibă o evoluţie bună după evaluare, tratament de specialitate, chirurgical şi urmărire în urgenţă”, a afirmat prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorului SMURD Iaşi, pentru Ziarul de Iaşi.

Cmentariile sunt închise