(foto) Noul Hyundai STARIA a fost transformat într-un microbuz şcolar cu până la 15 locuri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Hyundai STARIA a fost adaptat din fabrică pentru a putea transporta şi elevi, până la 15 odată! Modelul numit STARIA Kinder nu reprezintă doar un monovolum cu o culoare galbenă a caroseriei, cu nişte corpuri de iluminat suplimentare şi diverse semne. Producătorul coreean a conceput maşina într-un mod foarte responsabil.

Noul STARIA Kinder va fi disponibil de cumpărat în două versiuni: cea de bază are aceeași cabină cu 11 locuri ca şi modelul obişnuit civil, dar toate scaunele de pe rândurile doi, trei şi patru sunt echipate cu centuri de siguranță modificate, concepute pentru elevii scunzi.

A doua versiune are 15 locuri şi este oferită cu scaune speciale înguste, care au spătare înalte (în loc de tetiere) și centuri de siguranţă ce pot fi reglate pe înălţime în mod individual pentru fiecare ocupant.

În ambele autovehicule există pe planşa de bord un panou separat care arată şoferului cine şi-a cuplat sau nu centura de siguranţă, dar şi cine şi unde stă, prin intermediul unor senzori integrați în scaune.

De asemenea există un monitor central de 8.0 inci care arată imagini de pe camera video posterioară, inclusiv tehnologii de siguranţă precum: asistența pentru evitarea coliziunilor frontale, asistența la menținerea în bandă şi asistenţă pentru evitarea coliziunilor în timpul mişcării cu spatele, printre altele.

Printre alte caracteristici se numără un prag retractabil electric sub ușa glisantă din dreapta, un semn STOP pe partea stângă (de asemenea cu o acționare electrică), secțiuni suplimentare cu unghi larg ale oglinzilor laterale, precum și un buton de urgență în habitaclu. Dacă mașina este încuiată, iar copilul a rămas din greșeală în cabină, atunci apăsarea acestui buton va deschide ușa glisantă și va porni alarma sonoră care atrage atenția.

Hyundai STARIA Kinder este oferit doar cu cel mai ecologic motor, un V6 3.5 LPI care consumă gaz (240 CP), în combinație cu o cutie automată în opt trepte şi tracţiune faţă.

Preţul de start în Coreea de Sud este de 29.000 de dolari. Comenzile se pot face prin intermediul dealerilor oficiali.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/