(video) Lipsă de încărcătoare suficiente pe globul pământesc? Moldovenii ies din orice situaţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru ca electromobilele să fie cu adevărat populare este necesară o infrastructură complexă, dar la moment în lume încă nu există una satisfăcătoare ca număr/densitate de puncte de încărcare. Totuşi, pentru deţinătorii de maşini electrice există un mare avantaj, spre deosebire de cei care au modele cu motoare termice şi care sunt obligaţi să meargă la o anumită distanţă pentru a le alimenta la staţii PECO statice, asta dacă nu vor cumva să care canistre cu mâinile.

Este vorba despre mobilitatea procesului de încărcare cu energie electrică. Acesta poate avea loc oriunde există acces la o priză de uz casnic, deşi puterea de încărcare prin acest mod va fi mică şi, respectiv, timpul de așteptare pentru umplerea bateriei va fi mai mare.

Iar până constructorii moldoveni se vor gândi să facă noi blocuri de locuit cum apar deja în occident, cu panouri solare pe acoperiş şi wallbox-uri sau terminale de încărcare la parter, care să intre în costul locuinţei, să fie date în arendă sau în utilizare contra plată, ai noştri se vor descurca aşa cum pot ei mai bine şi cum le este mai comod. Priviţi ce soluţie a găsit un locatar al unui complex locativ din sectorul Botanica. Autorul filmării ne-a spus că prelungitorul se întinde până la etajul plus-minus 14!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/