(foto) Noul KIA EV6, un model de succes în Europa?! Cât costă şi câți potențiali clienți are deja înregistrați compania

KIA a deschis comenzile din fabrică pentru modelul electric EV6 pentru clienţii europeni după o fază de rezervare de succes. Brandul a înregistrat peste 33.000 de clienți potențiali, inclusiv 7.300 de rezervări deja plătite. În plus, alţi peste 26.000 de clienți s-au arătat interesați de primul vehicul electric dedicat al KIA.

Vezi cifrele de acasă: Noile KIA K8 şi EV6 au devenit populare din prima zi! Câte maşini au fost precomandate în primele 24 de ore

Datorită acestei performanțe remarcabile, KIA îşi asigură deja 300% din volumul de vânzări preconizat pentru 2021! Clienții vor putea comanda un EV6 de la dealerul lor local începând de astăzi, înainte de startul producției care este setat pentru mijlocul anului 2021.

“Este extrem de încurajator, deoarece KIA privește viitorul mobilității electrice cu noul EV6, bazat pe noua noastră platformă dedicată E-GMP. Numărul ridicat de clienți care și-au dat deja banii pentru acest model evidențiază cererea puternică și suntem încrezători că lansarea EV6 va avea, de asemenea, un mare succes”, a declarat Jason Jeong, președinte KIA Europe.

Clienții pot decide la cel mai apropiat dealer KIA care sunt specificațiile, finisajele și opțiunile pe care ar dori să le aleagă, asigurându-se că modelul lor EV6 este adaptat nevoilor lor de stil de viață. Aceștia vor putea să-și configureze maşina, optând pentru pachete de propulsie combinate cu baterii pentru autonomie sporită (77.4 kWh) sau standard (58.0 kWh), precum și capacitatea de tracţiune pe două sau patru roţi. În plus, vor avea, de asemenea, șansa de a configura numeroase opțiuni de performanță, tehnologie și design.

În galeria foto ataşată puteţi vedea preţurile pentru piaţa britanică, însă vă putem spune despre unele în euro, afişate deja pe site-ul german (în ambele cazuri fără careva subvenţii de la stat). Preţul de start pentru EV6 este de 44.990 de euro cu TVA inclus (livrări din toamna lui 2021), un EV6 GT-Line costă minim 54.990 de euro cu TVA inclus (livrări din toamna lui 2021), iar pentru un EV6 GT se vor cere cel puţin 65.990 de euro cu TVA inclus (livrări de la începutul lui 2022).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/