(foto) Noul KIA Sonet îşi arată designul posterior şi interior

0

(update 31.07.2020) KIA dezvăluie noi imagini şi detalii despre Sonet, un crossover global pe care-l va prezenta peste doar câteva zile! Pentru prima dată putem vedea şi posteriorul, dar şi designul interior.

Proiectat pentru a maximiza confortul șoferilor și pasagerilor, interiorul lui Sonet este modern, vibrant și oferă un sentiment ridicat de dinamism șoferilor. Decorat cu materiale de înaltă calitate, planşa de bord va oferi proprietarilor o gamă completă de caracteristici ușor de utilizat, inclusiv o nişă cu două nivele pentru a stoca dispozitivele mobile și alte articole în timpul conducerii. 

În centrul atenției este scos un afişaj digital în spatele volanului şi un altul central tactil HD, ambele cu o diagonală de 10.25 inci (KIA spune că este o premieră în segment). Sistemul operabil pe monitorul central va pune la dispoziţie printre altele atât navigaţie, cât şi tehnologii UVO Connected. 

Sonetul va oferi şoferilor, de asemenea, comenzi montate pe volan și posibilitatea de a selecta diferite moduri de rulare și tracțiune prin comutatoare dedicate. Iar deflectoarele de aer din planşa de bord prezintă un finisaj elegant striat sub formă de diamante.

Farurile distinctive cu LED-uri reiterează tema „Wild by Design” care a inspirat Sonet, oferindu-i un aspect puternic, care iese în evidență pe drum. Proiectează o poziție agresivă cu un apel dur.

Siguranța este o considerație esențială pentru toate vehiculele KIA Motors, astfel încât noul Sonet va avea o listă extinsă de echipamente de siguranță activă și pasivă. Va veni echipat cu până la șase airbag-uri – oferind o combinație de protecție frontală, laterală și perne de aer de tip perdea pentru ocupanți.


(23.07.2020) KIA Sonet devine model de serie! Premieră în prima săptămână a lui august

KIA Motors India, o filială deținută integral de KIA Motors Corporation, a dezvăluit astăzi prima imagine oficială a noului SUV compact gata pentru producție – Sonet! Conceptul Sonet a fost dezvăluit pentru prima dată la salonul auto Delhi Auto Expo 2020, unde a fost aplaudat de publicul larg datorită designului său exterior inedit și tineresc.

Cu noua imagine dezvăluită astăzi, modelul Sonet arată că își propune să stabilească un nou reper în design și să injecteze dinamism în segmentul SUV compact în momentul lansării sale, în această vară, prezentarea fiind programată pentru ziua de 7 august.

Acest sketch (rendering) al lui Sonet evidențiază ADN-ul dinamic al brandului KIA, îmbinând designul emoțional cu aspectul premium și tineresc pentru a crea o prezență puternică pe drum. Designul îndrăzneț al SUV-ului compact combină trăsăturile semnăturii de design KIA, precum grila tip „tiger nose” proeminentă, cu o grilă tridimensională în formă de rețea geometrică pentru o impresie vizuală puternică. Prezența sa agresivă denotă un aspect robust, dur, în timp ce influențele de inspirație indiană sunt prezente în designul grilei.

„Cu noul KIA Sonet, am avut ambiția de a oferi acestui SUV compact un caracter puternic și musculos, regăsit doar la automobilele mult mai mari. Având în vedere acest lucru, am conceput ceea ce credem că este un SUV minunat, cu o atitudine sportivă unică, o prezență încrezătoare și o siluetă dinamică. De asemenea, am acordat noului KIA Sonet o atenție fără compromisuri la detalii și am făcut o selecție de culori și materiale care nu puteau fi inspirate decât de fascinanta moștenire culturală pe care designerii noștri au găsit-o în toată India. Credem că noul KIA Sonet va fi un SUV fantastic, cu un caracter foarte convingător, de care se vor atașa clienții noștri tineri, mereu conectați, din India și nu numai…”, a declarat Karim Habib, vicepreședinte senior și şef al KIA Design Center al KIA Motors Corporation.

Modelul Sonet va fi al doilea automobil de la KIA fabricat în India, în urma lansării modelului Seltos, care apropo a ajuns de curând oficial şi în Moldova! Noul model va atrage consumatorii din întreaga lume și va avea premiera mondială în scurt timp, urmată de debutul pe piața din India în perioada imediat următoare. Noul KIA Sonet este destinat generației tinere, care este aspirațională și conectată social, și care deține competențe tehnologice.

Cu sloganul său de marcă „The Power to Surprise”, KIA Motors India se străduiește să identifice și să îndeplinească nevoile și dorințele clienților, pentru a le oferi o experiență inegalabilă ca proprietari auto, așa cum s-a observat cu lansarea recentă pe piață a modelelor Seltos și Carnival. Modelul Sonet va ieși în evidență nu numai datorită designului său atrăgător, ci și prin calitatea excelentă a fabricației, dotările de top, inovațiile în conectivitate, gama sistemelor de propulsie și echipamentele de siguranță cuprinzătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata