(foto) Noul Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE va exista într-o ediţie atractivă vizual

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE va fi disponibil, în format sedan şi break, sub forma modelului special F1 Edition. Această ediţie limitată va putea fi cumpărată doar în primul an de la data startului vânzărilor.

Caracteristici cheie:

  • Va fi vopsită în nuanţa exclusivă MANUFAKTUR alpine grey uni. Este combinată cu o folie pe flancuri care prezintă sigla AMG și un gradient de culoare de la gri la negru. Suplimentar există un accent roşu la marginea inferioară a barelor de protecţie şi pragurilor laterale. 
  • Jantele forjate AMG de 20 de inchi, cu design cu cinci spițe duble, sunt vopsite în negru mat. Flanșele roșii ale jantei oferă un contrast atractiv și respectă astfel schema de culori jantelor folosite de oficialul FIA F1 Medical Car.
  • Vine standard cu AMG Aerodynamics Package. Elementele aerodinamice includ splitterul frontal mai mare, buza spoilerului de pe capacul portbagajului (doar pentru sedan), praguri reproiectate și o placă suplimentară a difuzorului.
  • Standard mai vin AMG Night Package I şi AMG Night Package II. Toate elementele cromate, pe lângă alte accente, sunt finisate într-un crom negru şi într-o vopsea neagră lucioasă. Buşonul rezervorului de combustibil AMG în silver chrome şi cu inscripție AMG subliniază, de asemenea, statutul special al ediției.
  • Interiorul se caracterizează prin contrastul dintre negru și roșu.
    • Scaunele AMG Performance sunt deosebit de rafinate cu tapițerie din piele Nappa neagră exclusivă, cu topuri decorative roșii și embleme AMG în relief în tetiere.
    • Acestea urmează aspectul sportiv la fel ca centurile de siguranță roşii și elementele exclusive AMG carbon cu fir roșu.
    • Volanul AMG Performance din piele Nappa / microfibra DINAMICA cu topuri decorative roșii şii ornamentele pragurilor portierelor AMG cu litere roșii iluminate se potrivesc perfect.
    • Le completează pe toate cele enumerate insigna exclusivistă Edition și covorașele de podea specifice AMG cu topstitching decorativ roșu și logoul F1.
  • Pentru a proteja vehiculul valoros, fiecare client va mai primi o husă personalizată AMG cu sigla F1. Este realizată din țesătură din fibră sintetică respirabilă şi rezistentă la rupere, iar cu partea inferioară din țesătură antistatică din flanel protejează maşina de praf și zgârieturi.

Vânzările noului C 63 AMG vor începe abia în 2023. Conform informațiilor preliminare preţul de start va depăşi pentru prima dată suma rotundă de 100.000 de euro. Costul suplimentar pentru echiparea F1 nu s-a anunţat deocamdată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/