(foto) Noul Renault AUSTRAL îşi arată formele exterioare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Renault AUSTRAL, modelul care vine să înlocuiască Kadjar, a intrat acum în stadiul final de dezvoltare. O serie de teste de anduranţă în lumea reală permit companiei să confirme fiabilitatea și longevitatea diferitelor componente.

Dezvoltarea noului Renault AUSTRAL este, așadar, finalizată în aceste condiții stricte, cu verificări finale ale noii platforme CMF-CD3 și ale opțiunilor de motorizare integral electrice.

Noul Renault AUSTRAL este pe cale să efectueze o rundă de teste cunoscută sub numele de „Confirmation Runs”, în care o flotă de aproximativ 100 de vehicule vor porni în deplasări pentru a parcurge cumulativ două milioane de kilometri.

Noul SUV Renault va traversa, așadar, Franța, Spania, Germania și România pentru a confirma rezultatele verificărilor anterioare: 900 de șoferi vor parcurge 600.000 km de drumuri deschise în condiții reale, în timp ce restul de 1.400.000 km vor avea loc pe poligoane speciale.

Aceste teste vor permite, de exemplu, echipelor să aprobe ajustările aduse noii platforme CMF-CD3 și sistemelor de asistență a șoferului, izolării fonice și sistemului de suspensie, pentru ca viitorii clienți să se bucure de cele mai bune condiții posibile.

De asemenea, se efectuează verificări ale grupurilor motopropulsoare. Renault AUSTRAL va avea o gamă de unităţi de propulsie hibride, cu benzinare la bază, în cea mai mare parte formată din opțiuni de motorizare noi-nouțe: un hibrid E-TECH de ultimă generație, o unitate 1.3 TCe cu o soluție mild hybrid de 12 V și, pentru prima dată în gama Renault, o unitate 1.2 TCe cu tehnologie mild hybrid 48V.

Această gamă de motoare va oferi performanțe record, cu emisii de CO2 reduse – de la 105 g CO2/km (pentru motorul E-TECH conform ciclului WLTP, supus aprobării) – și putere maximă de până la 200 CP.

Astfel ar putea arăta aproximativ modelul, conform ultimelor imagini render:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/