(foto) Noul Renault Clio a fost ales câştigător al titlului Maşina Anului 2020 în Lituania

Noua generaţie Renault Clio a câştigat titlul de Maşină a Anului 2020 în Lituania! A cincea generație a hatchback-ului francez a impresionat membrii juriului cu confortul său excelent și o valoare excepțională pentru bani.

Izolarea fonică, caracteristicile de control, sistemul multimedia, confort în timpul condusului și spațiul pentru pasageri, toate au fost catalogate drept comparabile cu ceea ce se pot găsi în automobil mai scumpe din segmente superioare. Trei membri au juriului i-au acordat modelului francez punctajul maxim, acumulând în total 55 de puncte.

Aceasta a devenit prima victorie a unui produs Renault în concursul local. În anul 2002 şi 2006, modelele Laguna şi Clio au ocupat locul secund, iar în 2003 modelul Megane s-a ales cu o medalie de bronz.

Noul Renault Clio a reuşit să depăşească în punctaj modele ca: Volvo S60 (45 puncte), Peugeot 208 (44), Skoda Kamiq (43), Toyota Corolla (34), Mercedes-Benz GLE (17), Toyota Supra (12).

Alegerea celei mai bune mașini a anului în Lituania a avut loc pentru prima dată la sfârșitul anului 1997, când modelul Mercedes-Benz A-Class a cucerit titlul Maşina Anului 1998 în Lituania. Principiul alegerilor a rămas neschimbat până în prezent. Pentru a nivela terenul de joc la toate mașinile în măsură maximă se folosesc anvelope de iarnă de la acelaşi producător şi se toarnă în rezervoare carburant de la o singură companie.

Amintim că Renault Clio are şanse de câştig şi pentru titlul de Maşina Anului 2020 în Europa, dar şi pentru cel de Maşina Anului 2020 în lume.

GENEVA 2019: Noul Renault Clio – Reportaj Video AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/