(foto) #Nu e glumă: BMW-ul care poate fi cumpărat în Moldova cu 50.000 euro, fiind nou şi cu 544 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie (ziua păcălelilor şi farselor), însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtagul special #Nu e glumă, pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate!

La sigur nu ştiaţi asta, pentru că şi noi am aflat chiar de curând, motiv care ne-a împins să vă spunem şi vouă această curiozitate. În Republica Moldova se poate cumpăra un BMW performant, nou, de la dealer oficial, cu garanţie, care are 544 CP şi costă 50.000 de euro!

Sună incredibil cele citite, însă este adevărat! Este vorba despre noul i4!

Despre toate-i caracteristicile cheie am scris în acest articol dedicat şi dacă vrei să le afli nu ai decât să-l accesezi. Acum însă ţinem să-ţi amintim că modelul există în două versiuni: eDrive40 (maşina albă din imagini) şi M50 (cea albastră).

Prima propune un singur motor electric (340 CP, 430 Nm, 0-100 km/h în 5.7 secunde, viteză maximă limitată la 190 km/h), tracțiune spate clasică și o autonomie de până la 585 km în ciclul WLTP! A doua: două motoare electrice (544 CP, 795 Nm, 0-100 km/h în 3.9 secunde, viteză maximă limitată la 225 km/h), tracțiune integrală și o autonomie de până la 513 km în ciclul WLTP.

Surprinzător sau nu, dar noul i4 este considerabil mai atractiv la preţ în Moldova decât acasă unde se produce, în Germania. Se datorează această diferenţă de preţ în primul rând prin lipsa unui TVA pentru maşini în ţara noastră (în Germania e de 19%) şi lipsa unei taxe pentru vămuire.

Noile modele i4 costă în Moldova minimum 45.000 şi 49.700 de euro respectiv, iar dacă sunt procurate acum în 2022, clienţii beneficiază sub formă de cadou şi de o garanție extinsă până la cinci ani sau 200.000 de km parcurşi. Pentru comparaţie, preţurile germane sunt de 59.200 şi 70.800 euro!

Apropo, am mai descoperit că dealerul oficial BMW de la Chişinău are în stoc şi în vânzare un exemplar chiar acum, un i4 M50. Iată cum arată şi ce dotări are:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/