(foto) #Nu e glumă: Cea mai ieftină decapotabilă din Moldova nu costă nici 25000 de lei

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate! Aflaţi dar că cea mai ieftină decapotabilă din Moldova nu costă nici 25.000 de lei!

Automobilul despre care se menţionează este un Chrysler Stratus Cabriolet. Acesta era oferit în Europa sub această denumire în perioada anilor 1996-2001, vehiculul corespunzând complet modelului Chrysler Sebring Convertible care era vândut în SUA.

Mașina care măsoară 4.902 mm în lungime a fost fabricată pe o versiune modificată a platformei JA (JX). În plus față de un portbagaj cu un volum de 300 de litri, chiar și cu acoperișul coborât, acesta oferă spațiu suficient pentru patru pasageri. În 1999, mașina a primit un facelift, recunoscut prin grila radiatorului mai mare. Modelul succesor al lui Stratus Cabriolet a fost numit apoi Sebring în Europa din 2001.

Automobilul a fost disponibil cu două motoare la alegere, de 2.0 și 2.5 litri. Exemplarul scos la vânzare îl are pe cel mai voluminos, respectiv cel mai puternic, un V6 pe benzină cu 170 CP şi 214 Nm de cuplu. Unitatea este cuplată la o cutie de viteze automată în patru trepte prin care se transmite puterea pe puntea din faţă.

Exemplarul din imagini este descris ca fiind în stare bună, totul funcţionând perfect, deşi din punct de vedere estetic nu mai este ca nou şi ar necesita careva recondiţionări. Are toate actele valabile şi mai poate consuma alternativ gaz. Parcursul exact nu i se menţionează. A fost produs în anul 2000.

Iată lista unor dotări pe care le are şi cât costă. Acelaşi autor mai are activ un anunţ similar postat mai devreme, în care oferă aceeaşi maşină, însă deja sub denumirea Chrysler Sebring. Acolo preţul e indicat chiar mai mic – 1.099 euro.

Cmentariile sunt închise