Accidentul de pe şoseaua Munceşti. În maşină se aflau doi angajaţi ai INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne se aflau în automobilul Toyota care s-a ciocnit frontal cu un troleibuz în dimineața zilei de duminică pe șoseaua Muncești, scrie Pulsmedia. Cei doi au fost descarcerați şi transportați la spital în stare gravă, fiind internați la reanimare.

Ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a confirmat că cei doi bărbaţi sunt reprezentanți ai Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

Mașina era condusă de un subofițer superior în vârstă de 33 de ani, care avea drept pasager pe colegul său, un ofițer din cadrul aceleiași direcții, în vârstă de 47 de ani. Sursele menționează că cel de 33 de ani activează în poliție de aproximativ 10 ani, iar colegul său de şase ani.

Cei doi se aflau în afara orelor de serviciu. Conducătorul nu ar fi manifestat prudență în timpul conducerii, nu a adaptat regimul de viteză conform condițiilor meteorologice și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, acolo unde au întâlnit troleibuzul.

Pulsmedia mai notează că șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a dispus inițierea unei anchete de serviciu pe marginea acest caz.

Cmentariile sunt închise