(video) Accident grav pe şoseaua Munceşti. Implicat a fost un troleibuz şi un automobil cu pasageri rămași blocaţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din nou şoseaua Munceşti şi încă un troleibuz avariat în urma unui accident rutier. S-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:40, fiind înregistrat la 112 la ora 7:42. În circumstanțe exacte deocamdată necunoscute vehiculele au ajuns într-un contact frontal.

Preliminar s-a stabilit că autoturismul implicat circula pe contrasens. Ar fi ajuns acolo din cauza controlului pierdut, generat posibil de acvaplanare.

Iată cu ce viteză se deplasa până la accident:

VIDEO: facebook.com/bagasmihail

Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a spus că în rezultatul impactului s-au ales cu diverse traumatisme șoferul și pasagerul din Toyota, dar şi taxatoarea din troleibuz. Toţi au fost preluaţi de ambulanță şi transportați la spital.

În troleibuz se mai aflau trei pasageri, potrivit RTEC, însă aceştia s-au ales doar cu o sperietură. De îngrijiri medicale uşoare a avut nevoie şi femeia care-l manipula.

Apropo, a fost nevoie de efectuarea unor lucrări de descarcerare pentru că pasagerii din automobil au rămas blocaţi, la fața locului fiind trimise două echipaje de pompieri.

În dependență de gravitatea leziunilor victimelor, șoferul care va fi găsit vinovat în rezultatul anchetei urmează a fi sancționat conform legislației.

VIDEO: Martor ocular/Natalia Cojuhari

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise