(foto) Ocazie de neratat! CUPRA mai face 444 de exemplare ale modelului Formentor VZ5

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

CUPRA introduce două ediții limitate exclusive ale modelului Formentor VZ5, prezentat în februarie 2021 și produs în doar 7.000 de exemplare.

Mașinile vin să aducă pe piață alte 444 de exemplare, câte 222 de fiecare, astfel fiind marcată aniversarea celor șase ani de existență a mărcii independente CUPRA (22/2/2018)

Cele două modele de ediție limitată se disting prin noile lor culori exterioare. Unul e finisat în Century Bronze Matt, iar celălalt în Enceladus Grey Matt.

Ediția limitată Century Bronze include o serie de completări unice la exterior și interior. De la corpurile oglinzilor din fibră de carbon în nuanța cuprului, terminațiile de eșapament și jantele din aliaj de 20 inchi (cu accente în culoarea cuprului, deși există și o opțiune neagră), inscripții CUPRA în dark chrome și sigle în nuanța cuprului atât la exterior, cât și la interior. În cabină se găsesc scaune CUBPucket de culoare neagră și un bord negru cusut.

De cealaltă parte, CUPRA Formentor VZ5 Enceladus Grey are inscripții și logouri CUPRA în dark chrome. Alături de elemente decorative interioare, carcase de oglinzi retrovizoare din fibră de carbon, țevi de eșapament, precum și jante de 20 inchi, toate cu finisaj negru (opțiunea pentru jante fiind nuanța cuprului). La interior sunt standard aceleași scaune CUPBucket în negru și are un bord negru cu o serie de cusături.

Ambele vehicule includ numere gravate cu laser pe panoul portierei frontale stângi, astfel încât proprietarii să poată vedea instantaneu exclusivitatea vehiculului lor în ediție limitată.

CUPRA Formentor VZ5 este echipat cu iconicul motor TSI cu cinci cilindri de 2.5 litri (390 CP și 480 Nm). Acesta este cuplat la o cutie DSG (cu schimbare rapidă a celor șapte trepte) și conectat la un eșapament ce oferă un sunet caracteristic. Având și AWD, este capabil de 0-100 km/h în 4.2 secunde și o viteză maximă de 250 km/h.

Prețurile mașinilor nu au fost comunicate public.

Cmentariile sunt închise