(foto) „Oferta zilei”: Bugatti Chiron, Lamborghini Veneno sau un LaFerrari, gata pentru a fi livrate în Moldova

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Anunţurile au dispărut:


Cine a stat în ultimele 48 de ore pe portalul 999.md în a analiza oferte auto sau a-şi căuta o maşină pentru achiziţie, cel mai probabil a observat câteva anunţuri mai neobişnuite. Le-am identificat şi noi sâmbătă dimineaţa, după ce primul a apărut vineri aproape de miezul nopţii.

Un Bugatti Chiron, un Lamborghini Veneno Roadster (doar 9 s-au făcut) şi un Ferrari LaFerrari se afişează în trei anunţuri separate care mai sunt şi promovate, motiv pentru care au fost vizualizate deja de mii de oameni, în cazul lui Chiron și Veneno fiind vorba de peste 10.000!

Evident că nu vezi astfel de anunţuri în fiecare zi în ţara noastră, motiv pentru care am decis să facem nişte „săpături” în căutarea unor detalii despre aceste oferte fierbinţi. Reieşind din faptul că sunt promovate cu bani pentru a sta în capul listei, pentru a fi cât mai bine observate, ne-am gândit iniţial că sunt oferte reale (dacă nu, de ce să cheltui bani pe promovare?🤷‍♂️), însă după ce le-am analizat am ajuns la concluzia că ar fi o ţeapă în proporţie de 99, dacă nu chiar 100%.

Să spunem că aceste automobile scumpe chiar şi-ar căuta proprietari (exemplarul Chiron este pe mobile.de, cu un parcurs de sub 5.000 km). Autorul anunţurilor s-a gândit că, potenţial, ar putea găsi cel puţin unul şi în Republica Moldova. Acesta ar fi primul dubiu, cunoscându-se că nu avem zeci de multimilionari, iar dacă avem, cel mai probabil că nimeni nu va „risca” să-şi aducă pe drumurile noastre „bolidul”. Cel puţin până în prezent nu am auzit să vină cineva acasă sau în vizită cu o maşină de o astfel de talie.

Al doilea dubiu legat de aceste anunţuri – parcursul automobilelor. Se cunoaşte foarte bine că astfel de rarităţi, atunci când sunt scoase la vânzare (mult mai des prin licitaţii), au de regulă un kilometraj infim. Însă la toate acestea trei este unul mare: pentru Chiron se indică 65.000 km, pentru Veneno Roadster 60.000 de km, iar pentru LaFerrari – 90.000 km!

Al treilea dubiu vine de la descrierea anunţurilor făcută cam anapoda, existând descrieri inutile, unele greşeli sau scăpări de litere. Iar legat de preţuri, unele de-a dreptul exagerate, doar în cazul modelului Lamborghini şi Ferrari se poate achita folosind şi criptovalută!🤑

Într-un final, contactând autorul anunţurilor pentru a cere detalii, acesta ne-a spus că automobilele s-ar afla în Germania şi preţul lor include costul transportării în Republica Moldova! Mai mult, Chiron-ul ar urma să fie adus la noi în ţară peste două luni (vorbim de mijlocul ierii, perioadă în care rar cine îşi foloseşte hypercarul pe timp rece) şi ni s-a permis să-l filmăm doar static. Ok, aşteptăm!😏

Apropo, cine nu îşi permite aceste maşini de milioane, iată „oferte” proaspete şi mai ieftine de la alt vânzător, care la fel se pot plăti alternativ în criptovalută!😁

Fiţi deci atenţi la anunţuri fake şi nu vă lăsaţi păcăliţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata