(foto) Oficial: Au fost finalizate lucrările de renovare a străzilor Tighina şi Alexandru cel Bun

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria Municipiului Chișinău informează că lucrările de reabilitare integrală a străzilor Tighina şi Alexandru cel Bun din zona centrală au fost finalizate de către antreprenor. Astfel, urmează procedura de recepţionare a obiectivelor de către municipalitate.

Activitățile pe șantier au presupus lucrări de reconstrucţie a părţii carosabile şi a trotuarelor, amenajarea locurilor de parcare şi a acceselor, construcția canalizării pluviale şi reabilitarea sistemului de iluminat public stradal, aplicarea marcajului rutier şi a indicatoarelor rutiere.

Ce ține de proiectul de reabilitare a străzii 31 August 1989, acesta este la etapa de finalizare, cu excepţia tronsonului pavat cu dale de granit, găsit între str. Mitropolit Bănulescu Bodoni – str. A. Puşkin, care va fi conservat.

Amintim că miercuri, 25 noiembrie 2021, la Primăria Chișinău au fost semnate contractele de executare a lucrărilor pentru reparația celor trei străzi. Atunci s-a anunțat oficial că termenul de executare a contractelor este de 18 luni din ziua semnării contractului, iar antreprenorul va decide data inițierii lucrărilor pe șantier. Lucrările au început abia în aprilie 2022

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise