(foto) Omul de afaceri Ion Ţiriac a fost văzut în Bucureşti la volanul unui supercar Ford

Omul de afaceri român Ion Ţiriac, cunoscut în lumea auto pentru colecţia de automobile pe care o deţine într-o galerie de la Bucureşti, a fost văzut cel mai recent prin capitala română la volanul unei maşini noi.

Ion Ţiriac se plimba cu un supercar Ford GT, model care este produs în anul 2006, dar care nu este indicat să se afle în Ţiriac Collection.

Cel mai probabil este o maşină personală, ori o proaspătă achiziţie care ar urma să fie inclusă în galeria sa.

Vezi şi: (video) O nouă maşină în colecţia lui Ion Ţiriac, un Ferrari F40 de toată frumuseţea

Amintim că modelul Ford GT are în dotare un motor V8 de 5.4 litri care produce 558 CP şi 678 Nm. Transmisia este manuală cu şase trepte. Acceleraţia de la 0-100 km/h o face în 3.9 secunde, iar viteza maximă e limitată electronic la 330 km/h.

Potrivit Auto-Bild, Ion Țiriac este cel mai cunoscut colecționar auto din România. Afaceristul a recunoscut că nu știe câte automobile cuprinde colecția sa: “Nu am nici cea mai vagă idee, dar trebuie să fie undeva la 400. Aici, în România, trebuie să fie doar 180, pentru că mai multe nu au loc. Restul, peste 200 sunt în afara ţării”.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/