(foto) Operaţiune a INP în nordul ţării. Iată câţi şoferi din 1117 au fost găsiţi băuţi la volan

În aceste zile, Inspectoratul Naţional de Patrulare a organizat o operaţiune de amploare în vederea depistării conducătorilor care încalcă regulile de circulaţie, dar şi a celor care s-au eschivat de la achitarea amenzilor.

Verificările au durat patru zile, prin mai multe filtre, care au fost instituite în zona de nord a ţării.

Poliţiştii de patrulare au folosit o aplicaţie mobilă cu o bază de date pentru a verifica şoferii, numită E-DATA.

Din cele 1.117 automobile trase pe dreapta, dintre care 79 erau înmatriculate în alte state, 19 conducători s-au ales cu procese verbale. Mai mult, forţele de ordine au înmânat unor şoferi şi 19 citații.

Un alt obiectiv pe care l-au urmărit inspectorii de patrulare a fost cel de a depista conducătorii auto care conduceau în stare de ebrietate.

Rezultatele au demonstrat că situaţia nu se schimbă în această privinţă şi unii şoferi continuă să urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. În total, 21 de șoferi au fost depistați băuți, în timp ce unul era chiar în stare de ebrietate narcotică.

Prin astfel de acțiuni, INP are scopul de a disciplina șoferii în trafic, și respectiv, de a reduce numărul accidentelor rutiere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/