(foto) Pasagerii curselor aeriene s-au văzut astăzi nevoiți să meargă prin câmp pentru a ajunge la Aeroport

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este cunoscut faptul că astăzi mai multe structuri de stat organizează antrenamente în legătură cu summitul european ce va avea loc în Republica Moldova la 1 iunie. De câteva zile am primit comunicate cu traseele pe care ar trebui să le aleagă participanții la trafic ca să evite ambuteiajele.

Însă un lucru care a lipsit din comunicate, ține de accesul spre aeroport. Pasagerii care au avut zbor astăzi dimineața de pe aeroportul internațional Chișinău au trecut prin momente extrem de neplăcute din cauza acestor exerciții. Indiferent de varianta aleasă de a ajunge la aeroport, fie că vorbim de strada Muncești, sau accesul pe strada Grenoble și mai apoi Băcioii noi, oamenii ajungeau să fie stopați de oamenii legii care le-au interzis deplasarea spre aeroport.

Unul din vizitatorii noștri ne-a descris situația în felul următor:

„Din păcate nici unul din agenții de patrulare care a stopat mașina noastră nu cunoștea cum am putea ajunge la aeroport. Era doar ordinul de a nu permite nimănui de a intra pe bulevardul Dacia spre aeroport. La momentul când am încercat să intrăm pe bulevard dinspre strada Băcioii Noi, agentul ne-a interzis să o facem, dar ne-a spus să mergem pe câmp din Băcioi spre Revaca. Am crezut că odată ajunși lângă Sîngera, vom avea acces pe acolo, dar surprirză și aici, am primit și de această dată un răspuns negativ. La un moment dat ne resemnasem cu idea că nu mai zburăm, iar după mai multe minute de planificare a noului zbor, din senin ni s-a permis accesul”, a declarat Stanislav pentru AutoBlog.MD.

Potrivit utilizatorului care ne-a expediat acest informații, acesta este traseul pe care au ajuns eventual la aeroport: Băcioi, Revaca, strada Aeroportului (R2).

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise