(foto) Poliția: Trei accidente rutiere grave soldate cu trei persoane decedate s-au produs astăzi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția anunță despre trei accidente grave care s-au întâmplat în ultimele ore, mai exact astăzi până la ora amiezii. Toate s-au soldat cu decese.

În jurul orei 2:00, pe strada Studenților din capitală, un tânăr de 29 de ani care conducea un BMW nu s-a isprăvit cu conducerea și a intrat într-un copac. Acesta a decedat pe loc.

În jurul orei 5:41, în satul Zgărdești din Telenești, șoferul unui Opel Vectra, un tânăr de 20 de ani, în timpul deplasării pe un drum de țară din extravilanul localității a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În urma traumatismelor primite a decedat pasagerul său. Avea 17 ani.

Șoferul iresponsabil s-a dovedit a fi beat – 0.14 mg/l de alcool în aerul expirat.

Iar astăzi dimineață, pe traseul Chișinău-Leușeni, s-au ciocnit puternic un Audi și o Toyota. Preliminar, deplasându-se cu viteză excesivă, șoferul de 34 de ani a lovit din spate Toyota. În cabină mai avea o tânără de 19 ani.

În urma impactului șoferul din Toyota a decedat. Avea 55 de ani. O pasageră de 55 de ani din Toyota, precum și cele două persoane din Audi au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale. Tipul din Audi a refuzat testarea cu aparatul Drager.

Pe marginea tuturor acestor accidente a fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Vezi și: (video) Raionul Șoldănești: Un șofer a fost rănit într-un accident și a decedat într-altul

Cmentariile sunt închise