(foto) Porsche lansează oficial opţiunea pentru noul 911, pe care a arătat-o încă acum un an cu uşile închise

Divizia Porsche Exclusive Manufaktur modelează în continuare noua generaţie a modelului Porsche 911 prin două pachete aerodinamice și de stil, pregătite pentru a fi instalate pe automobil.

Este necesar de menţionat că aceste opţiuni au fost demonstrate unui public restrâns încă exact acum un an, însă iată că abia acum sunt disponibile pentru a fi bifate în configurator.

Porsche 911 de ultimă generație este acum disponibil cu un pachet SportDesign, care oferă o bară de protecţie frontală revizuită, diferită de cea instalată standard, cu un splitter care are un design distinctiv.

Partea din spate a maşinii a fost, de asemenea, reconfigurată, pentru a include o nouă secţiune care încorporează atât o priză de aer, cât şi terminaţiile eşapamentului, în timp ce spaţiul pentru instalarea plăcuţei de înmatriculare a fost ridicat mai sus pe bumper!

Pachetul SportDesign poate fi combinat cu praguri laterale SportDesign disponibile la fel drept dotări opţionale, care, prin efectul lor optic, fac maşina să arate mai lipită de suprafaţa de drum. Preţul pachetului SportDesign în ţara noastră este de 3.740 de euro.

De asemenea, este disponibilă o nouă opțiune de care vă spuneam, numită Aerokit, care este oferită pe toate versiunile Coupe ale noii generaţii 992. Bazat pe pachetul SportDesign, Aerokit vine cu o serie de îmbunătățiri aerodinamice: un spoiler frontal distinctiv, un spoiler spate fix și o aripa posterioară fixă, care vin să ne amintească de vehiculele GT ale Porsche.

Într-o combinație cu pragurile laterale SportDesign, împreună îmbunătățește poziția de “îmbrățișare” a solului și subliniază în continuare ADN-ul de curse al lui 911.

Iată cum arată pe un exemplar dintr-un showroom din Praga:

Noul Aerokit a fost conceput la centrul de dezvoltare Porsche din Weissach, unde experții au petrecut luni întregi optimizând designul și funcția sa. Prototipurile au fost atent finisate în tunelul de vânt pentru a se asigura că Aerokit-ul își îndeplinește pe deplin promisiunea vizuală izbitoare de reducere a forțelor ascensionale atât pe puntea față, cât și pe cea din spate.

Faza de dezvoltare intensivă a inclus și testarea în climatul cald și rece în întreaga lume. Peste 90.000 de kilometri de anduranță rutieră au fost parcurși, în timp ce Aerokit-ul a fost, de asemenea, reglat bine pe circuitul de curse din Nardo, pe o distanţă totală de 55.000 de km parcurşi cu mare viteză.

Pachetele Aerokit şi SportDesign pot fi comandate acum, cu elementele din care sunt compuse fie în culoarea caroseriei, fie parţial în culoare neagră lucioasă. Aerokit-ul costă în ţara noastră 5.270 de euro şi include în el pachetul SportDesign.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) TECHART introduce primul program complex de tuning pentru noul Porsche 911

(video) Test Drive: Porsche 911 GT3 RS – visul împlinit!

https://autoblog.md/foto-premiera-cele-mai-accesibile-porsche-911-de-noua-generatie-iata-cat-costa-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/