(foto) Premieră: Alfa Romeo Stelvio First Edition

Compania italiană Alfa Romeo a lansat şi a publicat informaţii oficiale despre crossoverul Stelvio în versiunea First Edition. O astfel de maşină o vor primi doar clienţii care au comandat modelul printre primii.

În imaginile disponibile vedem cum arată modelul obişnuit, dotat cu un singur motor şi cum se deosebeşte aceasta de versiunea Quadrifoglio Verde prezentată la debutul global.

Alfa Romeo Stelvio First Edition ascunde sub capotă un motor turbo cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, care produce 280 cai putere şi 400 Nm. Acestea este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte, iar toată puterea este trimisă celor patru roţi prin sistemul de tracţiune integrală.

Datorită acestor elemente, automobilul accelerează până la 100 de km/h în 5.7 secunde, în timp ce viteza maximă nu depăşeşte 230 km/h.

Consumul de combustibil mixt a fost estimat la 7 litri/100 km parcurşi, iar nivelul de emisii CO2 – 161 g/km.

Pentru comparaţie, Stelvio Quadrifoglio Verde este propulsat de un agregat cu şase cilindri twin-turbo, care are un volum de 2.9 litri şi produce 510 cai putere.

Vezi mai multe: (video) Detalii despre noul Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Va fi cel mai rapid SUV de pe Nurburgring

Versiunea First Edition îi va bucura pe proprietari cu un habitaclu tapiţat cu piele, inserţii din lemn natural, scaune reglabile electric, blocuri optice cu bi-xenon, cameră video de supraveghere în spate, sistem multimedia cu ecran de 8.8 inci şi jante de 20 de inci cu pneuri 255/45.

Opţional se poate plăti doar pentru culoarea caroseriei (5 nuanţe) şi culoarea etrierelor.

În Italia un Alfa Romeo Stelvio First Edition costă 57.300 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/