(foto) Premieră europeană: Gama Toyota Professional se completează cu un microbuz și cu un Hilux hibrid

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota Professional oferă acum o alegere mai cuprinzătoare ca niciodată, cu o gamă revigorată și extinsă de vehicule comerciale electrificate, completată de un angajament fără compromisuri față de asistența clienților, permițând creșterea continuă a mărcii în acest sector.

În centrul scenei este noul PROACE MAX, care se alătură unei familii extinse PROACE, alături de PROACE și PROACE CITY actualizate, ca parte a unui portofoliu puternic de produse. Între timp, Hilux Hybrid 48V aduce o nouă opțiune electrificată pickup-ului de neoprit.

Caracteristici cheie:

  • Un design frontal nou pentru familia PROACE subliniază identitatea Toyota și creează o primă impresie izbitoare, datorită unei suprafețe mai curate pentru fața frontală. Cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri și jantele din aliaj creează un aspect și mai distinctiv, în funcție de echipare.
  • Interioarele moderne se laudă cu modele noi de volan plus cele mai noi echipamente de bord în funcție de nivelul de echipare, inclusiv panouri de instrumente complet digitale și un sistem de infotainment actualizat cu navigație încorporată, plus conectivitate wireless Apple CarPlay sau Android Auto.
  • Serviciile conectate vor oferi valoare adăugată operațiunilor de zi cu zi și vor fi disponibile pentru fiecare echipare al familiei PROACE de la începutul vânzărilor.
  • În conformitate cu abordarea pe mai multe căi a neutralității carbonului a Toyota, toate vehiculele din familia PROACE sunt oferite ca vehicule electrice cu baterie (BEV).
  • Toate vehiculele Toyota Professional dispun de cea mai recentă tehnologie Toyota Safety Sense, care asistă șoferul și oferă o liniște suplimentară.
  • Detalii despre modelul heavy-duty PROACE MAX, dedicat pentru sarcini grele:
    • Este disponibil în șase configurații, având două ampatamente, trei lungimi și trei înălțimi pentru mai multe opțiuni de transport a sarcinii. În cea mai mare specificație, PROACE MAX Electric are o capacitate de încărcare cea mai bună din clasă – 17 m³.
    • Încărcarea și descărcarea sunt simple datorită ușilor pe toată înălțimea și deschiderii pătrate practice, cu prag scăzut pentru acces ușor. Pentru prima dată la o Toyota, ușile se deschid la 270 de grade, maximizând spațiul de încărcare pe marginea bordurii și accesul la cabină.
    • Cea mai recentă tehnologie electrică a bateriei oferă confortul condusului cu zero emisii, cu o autonomie de până la 420 km (ciclu WTLP), asigurată de o baterie de 110 kWh! Poate fi reîncărcată cu până la 150 kW, până la 80% în mai puțin de o oră.
    • Platforma PROACE MAX deschide calea și pentru conversii, cu standardele de calitate fără compromisuri ale Toyota în centrul său. Este disponibil în configurații cu basculantă unidirecțională sau cu trei direcții și platformă pretă, inclusiv configurația opțională Chassis, Platform și Crew Cab cu două rânduri de scaune.
  • Detalii despre modelele actualizate PROACE și PROACE CITY:
    • Prezintă actualizări vizuale atrăgătoare și cea mai recentă tehnologie atât în ​​configurațiile LCV, cât și cele dedicate transportului de pasageri, subliniind varietatea exhaustivă de soluții practice din gama Toyota Professional.
    • Furgoneta PROACE vine cu cele mai bune opțiuni de grup motopropulsor din clasă, iar bateria oferă o creștere cu 20 km a autonomiei, de până la 350 km. PROACE are, de asemenea, capacitatea de transport a încărcăturii potrivită cu performanța sa, datorită unei capacități de până la 6.6 m³ și unei sarcini utile de până la 1.400 kg, în timp ce în configurația PROACE VERSO permite transportul confortabil a până la nouă pasageri.
    • Transportul încărcăturii este un atribut remarcabil al practicului PROACE CITY, care conduce clasa sa în transportul de încărcături și pasageri. Furgoneta folosește în mod inteligent spațiul disponibil pentru a susține 4.4 m³ de volum de încărcătură și până la 1.000 kg de marfă, în funcție de grupul motopropulsor.
    • Cea mai recentă tehnologie a bateriei oferă, de asemenea, cea mai bună autonomie din clasă, de 330 km, o creștere cu 50 km față de modelul pre-facelift.
    • Toate variantele de furgonetă așează confortabil trei pasageri în față, în timp ce PROACE CITY VERSO cu șapte locuri oferă o capacitate de transport sporită pentru pasageri.
  • Detalii despre noul Hilux Hybrid 48V:
    • Gama Toyota Professional se extinde, de asemenea, odată cu adăugarea noului Hilux Hybrid 48V, care beneficiază de o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil și de performanțe de condus mai bune, pentru capabilități formidabile pe șosele și în afara lor.
    • Pe lângă durabilitatea și fiabilitatea legendară, Hilux Hybrid 48V are un răspuns mai bun la accelerația de pe loc și o accelerație liniară în viteză, cu performanțe sporite și în off-road prin accelerare mai lină atunci când navighează pe teren accidentat, alături de frânare regenerativă când e necesar de coborât în pante.
    • Capacitatea de remorcare și sarcină utilă rămân excepționale: 3.500 kg și, respectiv, 1.000 kg.
    • Unitatea sa de propulsie a devenit una mild hybrid, fiind păstrat turbodieselul de 2.8 litri și cu patru cilindri, acum asistat de un demaror-generator de 48V, alimentat cu energie de o mică baterie dedicată. Nu s-a anunțat deocamdată dacă s-a schimbat puterea.

Toate modelele vor ajunge pe piața europeană la începutul anului 2024. Prețurile și mai multe detalii vor fi anunțate atunci pentru toți clienții interesați. Toyota își propune să continue creșterea anuală a volumului vânzărilor în acest sector, care s-a ridicat la 119.000 de vehicule în 2022, și este pe cale să stabilească noi recorduri de vânzări.

Cmentariile sunt închise