(foto) Premieră europeană: Noul Toyota Yaris Cross GR SPORT

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce a fost introdus în Japonia la mijlocul verii, iată că modelul Toyota Yaris Cross GR SPORT vine oficial şi în Europa. Maşina este orientată spre sportivitate şi are câteva accente vizuale realizate în stilul celor văzute pe cele de curse ale echipei TOYOTA GAZOO Racing.

Caracteristici cheie:

  • Pe stradă, noul Yaris GR SPORT se va distinge prin: noi jante din aliaj de 18 inchi, cu 10 spițe, cu finisaj prelucrat strălucitor; un nou difuzor spate și o grilă de radiator cu o plasă diferită; insigne GR; culoare Dynamic Grey, opțional cu acoperiș și montanți negri pentru contrast.
  • În cabină, scaunele sport frontale au o nouă tapițerie gri cu cusături roșii. Cusături similare se mai găsesc pe volan și levierul cutiei de viteze. Scaune Premium GR SPORT perforate, acoperite cu o tapiţerie Ultrasuede™ neagră, cu suporturi laterale dintr-un material asemănător pielii și cusături roșii, sunt opţionale.
  • Sigla GR este vizibilă pe tetierele scaunelor frontale, butonul de pornire, panoul de bord și volan, iar pe portiere și pe panoul de instrumente există inserții decorative argintii specifice GR SPORT.
  • Performanța în termeni de rulare, direcţie şi aderenţă a devenit mai bună graţie reglării suspensiei.
  • Fiind un model într-o echipare înaltă, poziționat alături de Yaris Cross Elegant și Adventure, include standard climatizare pe două zone, scaune față încălzite și geamuri posterioare fumurii, pe lângă pachetul Toyota T-Mate cu funcții avansate de siguranță activă și asistență pentru șofer.
  • Yaris Cross GR SPORT este propulsat de motorul de 1.5 litri Hybrid Dynamic Force cu trei cilindri de la Toyota (116 CP).

Lansat în 2021, noul Yaris Cross a fost un top-seller constant pentru Toyota în Europa, cu vânzări de peste 77.000 de unități în prima jumătate a anului 2022, pentru a asigura o cotă de 7.7% în segmentul B-SUV și una de 48% din toată familia Yaris în aceeași perioadă.

Vânzările noului Yaris Cross GR SPORT în Europa va începe în al treilea trimestru al anului curent.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise