(foto) Premieră în Moldova: Noua generaţie BMW Seria 5 a fost prezentată

La Chişinău a avut loc premiera oficială a sedanului BMW Seria 5 de generaţie nouă. Evenimentul nu a fost unul discret, desfăşurat la showroom-ul importatorului oficial, ci chiar unul grandios, poate cel mai grandios care a avut loc în Republica Moldova în ultima perioadă de timp.

Premiera locală a maşinii a avut loc chiar în incinta Palatului Republicii, acolo unde trei exemplare BMW Seria 5 G30 au fost expuse pentru a fi admirate de publicul select.

Un alt motiv pentru care am descris evenimentul ca fiind unul grandios a fost şi aniversarea concomitentă a celor 20 de ani împliniţi de compania AutoSpace, importator oficial BMW în Moldova, ocazie cu care a fost organizat un show grandios în cadrul căruia oaspeții au fost delectați cu muzica celor de la Brio Sonores, Akord, Cristi Aldea-Teodorovici și mulți alții.

Referitor la automobilele care au fost demonstrate, două exemplare BMW 520d xDrive şi unul 530d, putem afirma că oaspeţii au rămas impresionaţi de spectrul larg de tehnologii moderne şi sisteme de asistenţă a şoferului, pe care marca germană le pune la dispoziţie prin acest produs nou al său.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW Seria 5 G30 – Premieră

Datorită implementării tehnologiei Twin Power Turbo, fiecare propulsor va oferi o combinaţie ideală a unui consum redus de carburant şi performanţă. De exemplu, modelul 520d xDrive, promite să consume în regim mixt doar 4.2 litri la 100 de km parcurşi. Totodată, în dependenţă de motorizarea aleasă, viitorilor clienţi din Moldova li se va oferi o tracţiune integrală sau una pe puntea din spate.

Printre alte noutăţi pe care le aduce noua generaţie Seria 5, dacă sunt bifate mai multe dotări opţionale, se numără un sistem de navigare nou, sistem iDrive, dar şi un sistem multimedia mai performant care aduce în habitaclu un ecran de 10.25 inci.

Vezi şi: Cât va costa noul BMW Seria 5 în Moldova? Avem preţurile pentru şase versiuni ale sedanului

În curând vom publica o galerie de imagini şi un reportaj video pe care l-am realizat de la acest eveniment, însă până atunci, urmăriţi câteva fotografii, dar şi prezentarea modelului pe care am transmis-o în direct și în cadrul căreia redactorul șef AutoBlog.MD – Constantin Mihalachi le descrie invitaților emoțiile pe care le-a trăit în timpul test drive-ului din Portugalia.

De asemenea nu ezitați să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/