(foto) Premieră: Noul Ford Ranger Platinum este exclusiv pentru Europa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ford Pro prezintă astăzi pickup-ul Ranger Platinum cu specificații ultra-înalte și ridică nivelul de lux la un nou standard în familia Ranger. Cel mai bine vândut pickup din Europa are de astăzi un nou vârf de gamă.

Detaliile și finisajele exterioare exclusive aduc un plus designului deja plin de caracter, acesta fiind completat de un interior elegant și modern, cu scaune îmbrăcate în tapițerie din piele!

Caracteristici cheie:

 • Ranger Platinum este disponibil exclusiv în varianta cu cinci locuri (cabină dublă) și este propulsat de motorul turbodiesel V6 de 3.0 litri. Acesta dezvoltă 240 CP și o valoare de cuplu maxim de 600 Nm.
  • Puterea este livrată prin intermediul noului sistem de tracțiune integrală controlat electronic al lui Ranger, cuplat la o transmisie automată Ford cu 10 trepte, cu funcționare adaptivă și suporturi reproiectate pentru a reduce zgomotul și vibrațiile.
  • Rezultatul este transpus într-un pachet de performanță rafinată, livrată într-un mod direct indiferent de condiții și o greutate maximă de remorcare de 3.500 kg.
  • Vehiculul oferă, de asemenea, aceeași capacitate remarcabilă de a transporta încărcătură precum toate pickup-urile Ranger, inclusiv o sarcină utilă care depășește o tonă.
 • Noul model este poziționat în gamă deasupra lui Wildtrak – care a reprezentat 60% din vânzările de Ranger în Europa.
  • Grilă unică și noul finisaj cromat pentru elementele exterioare ale Ranger Platinum contribuie la transmiterea unei prime impresii extrem de puternice, susținută de noile jante din aliaj de 20 de inchi, cu design special.
  • Alte elemente premium includ un hayon cu sistem de închidere Soft-Close, geamuri fumurii și lumini de zi cu design special, integrate în farurile Matrix LED.
  • Șinele de pe acoperiş, oferite în dotarea standard, adaugă un plus la aspect și mai multă versatilitate.
 • În interior, Ranger Platinum îmbină un interior luxos cu finisaje din piele și tehnologie inteligentă concepută pentru a face viața mai ușoară.
  • Șoferul și pasagerul din față beneficiază de scaune premium îmbrăcate cu piele perforată, cu reglare electrică în 10 direcții, funcții de încălzire și ventilare, alături de cusături de contrast elegante.
  • Texturile din lemn de arțar închis cu granulație deschisă continuă designul opulent, iar iluminarea interioară sofisticată contribuie la crearea unei atmosfere liniștitoare.
  • Consola high-tech este definită de ecrane de 12 inchi, unul orizontal în spatele volanului şi unul vertical prin care se controlează puternicul sistem multimedia SYNC 4A.
  • Ranger Platinum are, de asemenea, un sistem audio B&O cu opt difuzoare și posibilitatea de a încărca wireless telefonul mobil. 
  • Conectivitatea avansată este furnizată de un modem FordPass Connect oferit standard. Acesta permite ca un număr mare de module să poată fi actualizate prin intermediul Ford Power-Up, rolul fiind de a îmbunătăți vehiculul în timp și de a adăuga funcții noi.
 • În plus față de sistemele avansate de asistență pentru șofer de pe Ranger Wildtrak, versiunea Platinum include Active Park Assist cu Park Out Assist, Blind Spot Information System cu Cross-Traffic Alert și Trailer Coverage, Lane Change Warning&Aid și un set de camere cu vedere la 360 de grade, toate standard.

Listele europene de comenzi pentru Ranger Platinum sunt deja deschise. Producția noului model este programată să înceapă în martie 2023, iar primele livrări pentru clienți sunt programate la sfârșitul primăverii.

Echiparea Platinum se poziționează în vârful celei mai generoase game de versiuni oferite de Ford Pro pentru Ranger. Pe lângă modelele de înaltă performanță Raptor, Wildtrak și Limited, care sunt deja la vânzare, clienții europeni pot comanda de acum robustele versiuni XL și XLT, care propun specificații simple destinate pentru a le servi utilizatorii comerciali, cum ar fi cei din construcții, silvicultură și serviciile de urgență.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/