(foto) Premieră: Noul Rezvani Vengeance este o fortăreaţă făcută din cel mai nou Cadillac Escalade

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă te gândeşti că această maşină arată de parcă ar fi făcută pentru un joc video, atunci să ştii că ai practic dreptate. Ideea pentru crearea sa i-a venit lui Ferris Rezvani, fondatorul și proprietarul companiei Rezvani Motors din California, care şi-a început activitatea cu un supercar roadster, după care s-a reprofilat pe producţia de SUV-uri monstruoase.

Noul Rezvani Vengeance a devenit flagship-ul gamei, iar designerul bulgar Milen Ivanov, care realizează modele 3D de mașini pentru jocuri video, a lucrat la aspectul său.

Caracteristici cheie:

  • Denumirea i se traduce din engleză drept „răzbunare”.
  • Are la bază noua generaţie Cadillac Escalade cu 7 sau 8 locuri la alegere, dar panourile exterioare ale caroseriei sunt complet noi. Lungimea a crescut simultan cu 206 mm (până la 5.588 mm), iar lăţimea cu 176 mm (până la 2.235 mm)!
  • Suprafeţele din sticlă au fost reduse semnificativ, iar jante de 22 inchi şi bare de protecţie din oţel vin standard. Pe acoperiș și pe marginea frontală a capotei sunt instalate blocuri LED suplimentare și pot fi comutate în modul cel mai luminos pentru a „orbi inamicul”.
  • Pe lângă versiunea de bază, Vengeance poate fi blindat şi oferă un întreg set de echipamente specifice, care l-ar putea face invidios şi pe James Bond. 
    • Printre acestea se numără: mânere ale ușilor cu şoc electric integrat, un ecran de fum, o cameră termică, un pulverizator de gaze lacrimogene, protecție electromagnetică EMP și o sirenă încorporată. 
    • Dacă se va dori, maşina va fi livrată chiar şi cu un echipament individual de protecție pentru pasageri, cu veste antiglonț, căști și măști anti gaz!
  • De cealaltă parte, interiorul mașinii arată obișnuit: este la fel ca îl Escalade-ului original, dar cu logouri diferite pe volan și scaune. Apropo, Vengeance va fi făcut pe baza SUV-ului complet dotat!
  • Motoarele sunt și ele standard: V8 natural aspirat de 6.2 litri (426 CP) sau turbodiesel de 3.0 litri (281 CP) + cutie automată cu 10 trepte. Opţional este un motor V8 de 6.2 litri cu supercharger (700 CP), ca pe Escalade-V. Suspensia este una cu amortizoare reglabile Magnetic Ride.

Rezvani acceptă deja comenzi pentru acest “răzbunător” cu un depozit nerambursabil de 1.500 de dolari. Prețul de start este de 249.000 de dolari, iar motorul opţional costă alţi 85.000! Modelul blindat cu toate opţiunile propuse costă 600.000 de dolari. Primele exemplare vor fi gata în 2023.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/