(foto) Premieră: Renault introduce noua, a treia generaţie Kangoo, alături de noul Express

Renault prezintă în avanpremieră noua generaţie a modelului Kangoo, a treia la număr, alături de noul model Express (a fost predecesorul lui Kangoo, prima sa generaţie a existat şi a fost produsă între anii 1985-2002), fiecare disponibil atât în versiunile LCV, cât și în versiunile dedicate pentru transportul de pasageri.

Această gamă complementară de patru vehicule va fi prezentată și comercializată din primăvara anului 2021. Iată primele detalii.

Caracteristici cheie:

  • De menţionat iniţial că de la momentul apariţiei modelului, din 1997 şi până în prezent, în toată lumea au ajuns peste patru milioane de unităţi.
  • Este făcut cu foarte mare inspiraţie pe baza lui Renault Kangoo Z.E. Concept, arătat lumii în anul 2019.
  • Noul Kangoo, un model combi elegant și spațios, cu cinci locuri distincte, satisface perfect nevoile familiilor și grupurilor dinamice, cu un aspect reproiectat, mai mult confort, echipamente inovatoare și noi sisteme de asistență la condus. Păstrează toate caracteristicile sale modulare inteligente, care sunt, de asemenea, populare pentru clienții profesioniști (administrații, autorități locale și asociații).
  • Noul Kangoo Van, furgoneta inovatoare cu un stil atletic și dinamic se adresează în principal flotelor, meșterilor și comercianților, în căutarea unui vehicul personalizat pentru profesioniști, echipat cu cele mai noi tehnologii. Cu inovația majoră Easy Side Access și Easy Inside Gallery, noul Kangoo Van revoluționează încărcarea și accesul:
    • Easy Side Access: deosebit de convenabil în centrele orașului, această inovație permite clienților să acceseze cu ușurință produsele încărcate, indiferent de constrângerile de parcare. Eliminând stâlpul central, noul Kangoo Van oferă o gura de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară).
    • Easy Inside Gallery: această galerie interioară retractabilă este o altă inovație care permite transportarea obiectelor lungi și voluminoase la înălțime, eliberând spațiu pe podea.
  • Noul Kangoo Van se remarcă printr-un design exterior mai musculos. Partea frontală a fost complet redesenată, cu o linie cromată între grilă și bara de protecție față. Cu laturile sculptate și umerii marcați, noul Kangoo Van devine exclusivist datorită finisajelor sale sofisticate și a inserțiilor cromate. Interiorul său nou-nouț oferă un tablou de bord orizontal cu numeroase spații de depozitare. Noile scaune, complet reproiectate, aduc mai mult confort și rezistență.
  • Noul Kangoo Van dispune de sistemul multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistență la condus, inclusiv Permanent Rear View – oglindă retrovizoare interioară cu funcție digitală care oferă vedere din spate permanent. Acest nou sistem testat oferă o vizibilitate excelentă, convenabilă pentru vehiculele care vin echipate cu uși spate batante fără geamuri. Alte caracteristici noi includ Trailer Swing AssistBrake Stability Control și AEBS Advanced Emergency Active Braking.
  • Noul Kangoo Van oferă o varietate bogată de dimensiuni ale caroseriei și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit cu transmisie manuală și automată, în versiunile diesel, benzină și electrică. Volumul său util variază de la 3.3 la 3.9 m³ în versiunea standard și de la 4.2 la 4.9 m³ în versiunea lungă.
  • Noul Express, modelul versatil și economic, oferă cinci locuri distincte și un volum mare de încărcare. Se adresează antreprenorilor pentru uz mixt (profesionist și familial), dar și meșterilor și comercianților. Modelul este de fapt o Dacia Dokker, însă foarte serios modernizată, dacă ar fi să scoatem cărţile pe faţă.
  • Iar noul Express Van, furgoneta practică și eficientă, reprezintă modelul destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici, care caută cel mai bun raport preț / beneficiu, satisfăcându-le nevoile de bază.
  • Noul Express Van afișează codurile stilistice ale mărcii Renault, exprimând robustețe și modernitate. Echipat cu scaune ranforsate, noul interior aduce calitate și confort la bord. O atenție deosebită a fost acordată spațiilor de depozitare și ergonomiei la bord. Spațiile de depozitare, poziționate foarte accesibil în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3.3 până la 3.7 m³.
  • Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistență, precum Rear-View AssistBlind Spot WarningFront & Rear Park Assist fără a uita de oglinda cu vedere panoramică.

Noul Kangoo şi noul Kangoo Van vor fi produse în fabrica Renault Maubeuge din Franța și vor fi comercializate în Europa și pe piețele internaționale din 2021. De cealaltă parte, noile Express şi Express Van vor fi produse în fabrica Renault din Tanger, Maroc.

Noile Kangoo Van și Kangoo VP vor fi disponibile și într-o versiune electrică!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/