(foto) Primul Rolls-Royce Phantom de nouă generaţie a fost vândut la licitaţie

(update 30.01.2018) Primul Rolls-Royce Phantom VIII a fost vândut în cadrul Naples Winter Wine Auction, cuplului Jon & Bonnie Mason din oraşul Dover al statului american Ohio, pentru suma de 780.000 de dolari!


(05.12.2017) Rolls-Royce Motor Cars anunţă oficial că primul Phantom de serie, de generaţie nouă, va fi vândut la licitaţie în cadrul unui Festival al Vinurilor de Iarnă (2018 Naples Winter Wine Festival) organizat în statul american Florida.

Pentru colecţionarii de automobile, dar şi pentru clienţii fideli ai mărcii, este o şansă unică de a deţine primul exemplar.

Festivalul Vinurilor de Iarnă va fi organizat pe durata a trei zile, de pe 26 şi până pe 28 ianuarie 2018. Toţi banii colectaţi în schimbul limuzinei vor fi donaţi organizaţiei Naples Children & Education Foundation.

Automobilul va avea o caroserie vopsită în culoarea exclusivă Belladonna Purple. Aceeaşi culoare violetă va predomina în habitaclu împreună cu una albă. Pe pragurile iluminate vor exista nişte plăcuţe care vor demonstra autenticitatea primului exemplar Phantom.

Organizatorii licitaţiei descriu automobilul ca fiind un Phantom Ultimate Power Lot, însă nu anunţă deocamdată un preţ de pornire. Totodată, viitorul proprietar va primi drept bonus o colecţie de vinuri de la vinăria Alpha Omega care se află în Napa Valley, California.

Vezi mai multe detalii despre noul Phantom: (foto/video) Premieră mondială: Rolls-Royce Phantom VIII

Cmentariile sunt închise