(video) Racing Green Edition pentru Mercedes-Benz X-Class! O astfel de maşină ar merita şi un V8 sub capotă

Racing Green Edition este deja a 10-a (vezi aici şi altele) și cea mai spectaculoasă conversie a modelului Mercedes-Benz X-Class, realizată de atelierul Carlex Design. Aceasta introduce un exterior complet remodelat, un nou kit de caroserie din fibră de carbon, noi praguri laterale exterioare şi o nouă extensie din carbon peste benă, care i-a dat mașinii un aspect aerodinamic.

Finisajele impresionante ale părţilor exterioare au fost o mare provocare, implicând numeroase încercări de vopsire și finisare prin periaj. Efectul final a depășit cu mult așteptările!

Corpul acestui pickup a fost vopsit într-o nuanţă cu efect de smarald, inspirată din British racing green. Numele ediției limitate este, de asemenea, un tribut adus tradiției curselor.

Un model subtil de finisaj, realizat manual prin periaj, este perceptibil pe suprafața vopselei – ceea ce este o marcă comercială a liniei Carlex Design Racing Green. Acesta a fost creat de experții polonezi cu ajutorul unei tehnici personalizate: modelul se îmbină fără probleme cu fibra de carbon finisată în culoare verde, formând un gradient armonios.

Suplimentar, trei dungi albe contrastante și anvelope stilizate conferă automobilului o notă sportivă. Ediția Racing Green mai are embleme personalizate, marcând caracterul unic al versiunii speciale a acestui pickup remarcabil.

Noul interior este sportiv și energic, incomparabil cu ce a oferit sau putea oferi producătorul auto din fabrică: are tapițerie alb-negru, scaune din față și din spate cu profiluri remodelate și o serie de accente verzi sub formă de elemente pictate, embleme Racing Green, inserții verticale pe scaune și un plafon mai special, elegant, în culoare verde cu efect de adâncime.

Volanul remodelat a fost împodobit cu piele perforată, asigurând o prindere confortabilă. Capace elegante din fibră de carbon au fost plasate pe marginea volanului, pe tabloul de bord și pe panourile ușilor, precum și pe fundalul ceasurilor de bord. Noul interior al mașinii are, de asemenea, centuri de siguranță noi, cu imprimeu verde personalizat.

Dimensiunea artistică a finisajului unic al caroseriei, cel mai bun design, calitatea superioară și stilul sportiv fac din Racing Edition cea mai îndrăzneață și mai sălbatică conversie pentru X-Class realizată de Carlex Design.

Am fost informaţi că a fost realizat doar o singură conversie deocamdată, însă tirajul total va fi limitat, în funcţie de comenzi. Costul îi este necunoscut, precum şi ce motorizare ascunde sub capotă.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise