(foto/video) Alţi practic 100000 de euro te va costa această operaţie estetică pentru al tău G 63 AMG

Atelierul polonez Carlex Design revine în centrul atenţiei cu un nou proiect de personalizare a noii generaţii Mercedes-Benz G-Class, luând ca bază versiunea de performanţă cu 585 CP.

Ediţia limitată Racing Green este încă una specială realizată de, în opinia noastră, cel mai tare atelier de tuning estetic din Europa, cel puţin. După Steampunk Edition și Yachting Edition, aceasta nouă este o fuziune elegantă a unui caracter sportiv, de lux și artizanat.

Corpul propriu-zis al mașinii este o piesă de artă funcțională: este revopsit în cadrul proiectului într-o nuanţă emerald green cu o adâncime sporită, culoare inspirată de verdele de curse britanic, pentru care a fost aplicată şi o finisare tip periat, folosindu-se o metodă manuală unică în acest sens.

Maşina mai este preparată cu un acoperiş realizat integral din fibră de carbon (aplicaţie superioară), acelaşi material fiind aplicat şi pentru husa roţii de rezervă. Jantele masive de 22 de inci sunt vopsite într-o nuanţă gri, iar pentru contrast dispun de nişte accente aurii.

O serie de embleme personalizate, autocolantele laterale subtile și etrierele de frână golden brown marchează perfect corpul mașinii verzi și dezvăluie un pic din ceea ce se găseşte în interiorul acestui vehicul de ediție specială.

Acolo, înăuntru, nimic din ce era oferit din fabrică nu se mai găseşte, în termeni de materiale. Noul interior al maşinii este un spațiu atmosferic și intim. Tapiţerie închisă din piele de culoare verde, dar și inserţii din Alcantara, se combină perfect cu aplicaţii din piele în nuanţă milk chocolate brown.

Modelul unic de perforaţii, motivele în relief și corzile de piele au dat interiorului mașinii o dimensiune artistică. Scaunele sport personalizate și decoraţiunile din carbon plasate, printre altele, pe volan, îl fac mai îndrăzneț și energic.

Împreună cu un tavan şi montanţi acoperiţi pe deplin cu Alcantara, un nou set de covoraşe personalizate, printre altele, această transformare costă 95.000 de euro net!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-carlex-design-introduce-mercedes-amg-gt-r-pro-tattoo-edition/

Cmentariile sunt închise