Imaginea zilei: În sectorul Ciocana, o bară de protecție de la un BMW încă îşi aşteaptă proprietarul

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie inedită. Într-o curte din sectorul Ciocana al capitalei, o bară de protecţie (bumper) auto, care a căzut în circumstanțe necunoscute de la un autoturism marca BMW, a început să atragă atenţia publică.

Cineva dintre localnici chiar a luat-o şi a ridicat-o la înălţime, asta pentru ca să poată fi observată mai bine, în caz că este căutată. Dar până în prezent, stând acolo mai mult de o săptămână, nu s-a găsit nici posesorul şi nici vreo persoană interesată să o ia gratis.

Autorul fotografiei de mai jos a decis să-i grăbească sau ușureze posesorului procesul de căutare/găsire prin puterea internetului, iar dacă nici aşa nu se va ajunge la un rezultat este gata altor persoane interesate să le comunice în privat locaţia exactă.

FOTO: facebook.com/nicolas.west.313

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata