(video) Range Rover Sport cu Stealth Pack vine din fabrică îmbrăcat în folie de protecție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O temă întunecată și dramatică devine valabilă pentru noul Range Rover Sport. Se datorează unui Stealth Pack opțional care face SUV-ul deosebit de atrăgător.

Proiectat meticulos pentru a îmbunătăți exteriorul discret, o vopsea metalizată premium Carpathian Grey, cu înveliș de protecție satinat, contrastează cu un pachet negru extins care include accente în Narvik Black Gloss pe o serie de elemente, inclusiv inscripții.

Postura sportivă și musculoasă este accentuată suplimentar de jante de 23 inchi negre lucioase. De asemenea, negre sunt etrierele de frână, acoperișul, iar geamurile sunt fumurii.

Exteriorul dispune pentru prima data de o folie de protecție satinată într-un pachet de opțiuni pentru modelul Range Rover Sport. Aplicată în timpul procesului de producție, folia nu numai că oferă un finisaj satinat bogat și contemporan, dar oferă și beneficii de protecție. În caz de zgârieturi sau deteriorări, folia poate fi pur și simplu îndepărtată și înlocuită.

La interior, unde există scaune sculptate, o consolă centrală curată cu un singur ecran tactil de 11.4 inchi, un afișaj interactiv pentru șofer și un sistem audio Meridian surround, clienții pot continua tema întunecată prin tapițerie perforată Ebony Windsor sau, alternativ, pot opta pentru piele Light Cloud Windsor. Ambele culori sunt disponibile cu fațete decorative în Natural Black.

Stealth Pack este valabil de selectat pentru orice mașină în specificație Dynamic SE, indiferent de motorizare. Opțiunile PHEV P460e și P550e vor fi introduse mai târziu în 2024. Cabin Air Purification, blocare/deblocare al apropierea de mașină și actualizări OTA se numără printre alte dotări standard.

Cmentariile sunt închise