(foto) Realitate vs estimare online la frontiera cu România. Cum se circulă în aceste clipe la Albița

(update) Vameșii români au suplinit numărul de benzi prin direcționarea mașinilor inclusiv pe sensul de ieșire din România astfel încât să se poată proces un număr mai mare de documente.


Scrim acest articol la ora 8:20 în data de 20 august 2021. Și pentru că avem niște rude care au cale lungă spre casă, am zis să vedem care sunt estimările de așteptare la frontiera română.

Am deschis site-ul Poliției de Frontieră din România, am accesat instrumentul Trafic Online și iată că în mod surprinzător vedem o estimare de așteptare de 20 de minute pe sensul de intrare în România.

În câteva minute vine și poza din vamă. De fapt este mult spus vamă, pentru că rândul începe încă aproape de podul de peste Prut și deja este clar că cele 20 de minute de așteptare pe care le vedem pe site sunt mult prea departe de realitate. Nicio șansă de a ieși din vamă mai repede decât peste o oră.

Nici în spatele mașinii lucrurile nu stau mai bine. Chiar dacă mașina noastră a avansat un pic, în urma ei rândul devine din ce în ce mai mare.

Cmentariile sunt închise