(foto) S-a pornit la drum, dar a sesizat un miros şi sunete ciudate de sub capotă. Ce a descoperit când a deschis-o

Obiceiul veveriţelor de a face provizii de hrană pentru iarnă a căpătat o altă semnificaţie pentru doi soţi din Statele Unite, după ce au descoperit sub capota maşinii lor, un SUV KIA Sorento, o cantitate însemnată de nuci şi iarbă, relatează Reuters.

Cazul a devenit viral, astfel încât mai mulţi şoferi au început deja să-şi verifice automobilele din zonă înainte de a face deplasări.

Holly Persic se îndrepta către o bibliotecă din comitatul Allegheny, situat în statul Pennsylvania, când a observat că autovehiculul pe care îl conducea se comportă neobişnuit. Femeia l-a telefonat pe soţul său pentru a-l întreba care poate fi cauza, iar acesta din urmă i-a recomandat să tragă pe dreapta şi să efectueze o verificare sub capotă.

“Soţia mea m-a sunat de la Northland Library şi mi-a spus că maşina ei mirosea ca şi cum ar fi luat foc şi scotea un sunet ciudat”, a declarat Chris Persic într-un mesaj publicat pe Facebook, devenit apoi viral.

Mare i-a fost descoperirea şi pentru a rezolva problema a fost nevoită să-şi aştepte partenerul care s-a pornit cu un alt automobil în ajutor. Holly a deschis capota şi a descoperit că zona motorului era plină cu nuci înfăşurate în iarbă, probabil depozitate de veveriţe în timpul weekend-ului, când maşina fusese parcată afară.

Chris a petrecut aproape o oră îndepărtând peste 200 de nuci (nu e o exagerare) şi iarbă de sub capotă, înainte de a risca de a porni din nou motorul şi a ajunge într-un service, după cum a indicat el în mesaj. Cuplul nu a părut deranjat de acest incident şi chiar a glumit pe seama lui.

“Cu siguranţă, o veveriţă-nevastă este supărată acum şi se întreabă unde au dispărut nucile”.

Vezi şi: (video) Se auzeau nişte sunete ciudate. Iată ce a găsit un mecanic sub aripa unei maşini

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/