Toyota Land Cruiser Prado – istorie și beneficii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articol de: Toyota Moldova

În 1987, Toyota a introdus în lume Land Cruiser Prado. Numele Prado este tradus din spaniolă drept rancho de la poalele unui deal, ceea ce definește scopul principal și esența acestui automobil.

A fost conceput pentru locuitorii orașelor mici, fermieri sau pentru cei ce preferă des să meargă la case din afara oraşelor. Şi era distins de modele similare de la alți producători prin confortul de la interior.

Automobilul era un SUV cu structură cadru cu osii solide, arcuri lamelare pe puntea din spate și unele elicoidale/spiralate pe puntea din faţă. Tracţiunea îi era pe toate roţile. Avea şi un demultiplicator.

De la începutul existenței mărcii japoneze Toyota, Land Cruiser a devenit chipul și modelul său principal. Intrarea pe piață a influențat semnificativ dezvoltarea companiei. Astăzi, modelul este asociat cu cuvintele calitate și fiabilitate.

Land Cruiser Prado a evoluat de la un SUV dur, robust, cu performanțe excelente, cu tracțiune integrală la unul confortabil, modern, frumos și nu mai puțin accesibil. Astăzi Land Cruiser este considerat una dintre cele mai capabile mașini din lume. Secretul puterii constă în structura cadru sigură. Caroseria este așezată pe un cadru de încredere care protejează împotriva vibrațiilor şi contribuie la confortul călătoriei, chiar și pe cele mai dificile suprafețe de drum.

Performanța off-road impresionantă, siguranța, fiabilitatea și caracterul puternic au făcut din Land Cruiser Prado un clasic de cult.

Caracter puternic

Cu un nou motor diesel de 2.8 litri, cu o putere crescută de 200 CP, Toyota Land Cruiser Prado va accepta cu ușurință orice provocare și va supune voinței sale chiar și cele mai impracticabile terenuri.

Arsenal off-road

Toyota Land Cruiser Prado este echipat cu o suspensie adaptabilă, reglabilă, cu mai multe moduri de funcționare, iar sistemul Multi-Terrain Select îţi permite să te adaptezi la diferite tipuri de suprafață a drumului, ceea ce garantează o mișcare sigură în orice condiții.

Permeabilitate ridicată

Un semn sigur al unui SUV adevărat este structura cadrului, tracțiunea integrală și capacitatea geometrică de cross-country. Rigiditatea structurală crescută este esențială pentru performanțe remarcabile în condiții grele de teren off-road și pentru cel mai înalt nivel de siguranță pasivă.

Aspectul câștigătorului

Blocurile optice LED, o grilă impresionantă a radiatorului, elementele întunecate și liniile stricte ale caroseriei creează silueta masculină a lui Toyota Land Cruiser Prado.

Interior premium

Confortul perfect al lui Toyota Land Cruiser Prado este atins datorită climatizării în trei zone, trapei electrice, materialelor de finisare de înaltă calitate și ergonomiei îmbunătățite.

Tehnologii avansate

Toyota Land Cruiser Prado este echipat cu tehnologii avansate precum un afișaj LCD color de 9 inci pe consola centrală și un sistem multimedia cu suport Apple Carplay, Android Auto și navigație.

Automobilul este disponibil pentru test drive și comandă la Toyota Centru Chișinău „Continent”!
Str. Arborilor 17/1
Or. Chişinău
Republica Moldova
Tel: +373 22 79 14 77
https://www.toyota.md/ro/cars/land-cruiser-prado

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/