(video) Marcajele rutiere care ne ucid! Cine este vinovat de accidentul de la Cojușna! Reportaj AutoBlog.MD

Săptămâna trecută un alt accident rutier a avut loc pe unul din traseele din Moldova! Din nou o persoană a decedat! Bineînțeles acest video nu a stârnit în societate o reacție la fel de puternică ca accidentul de la Buiucani, însă odată ce am văzut filmulețul de pe camera de bord a unei mașini ce mergea din spate și care a surprins accidentul de la Cojușna, ceva mi-a spus că ar trebui să merg la locul accidentului.

Nu am mers singur! Am convenit să merg cu domnul Ilie Bricicaru, unul din cei mai consacrați specialiști în domeniul siguranței rutiere din țara noastră. Prin urmare, am lăsat ambii treburile pe care le aveam de făcut în acea zi și ne-am dus spre Cojușna. Ceea ce am descoperit acolo ne-a uimit!

La sigur graba de care a dat dovadă șoferul Opel-ului ce a provocat accidentul și-a spus cuvântul asupra gravității situaţiei, dar marcajele necorespunzătoare și lipsa indicatoarelor rutiere care să limiteze viteza pe acel segment de drum și să-i atenționeze pe șoferi că urmează o intersecție au o vină nu mai mică.

Vă invităm să urmăriți reportajul pe care l-am făcut de la fața locului! Deocamdată este vorba despre o analiză a accidentului care a avut loc, însă foarte curând Observatorul de Siguranță a Infrastructurii Rutiere din cadrul UTM va veni cu o soluție de îmbunătățire a acestui tronson, până sectorul va fi dat în exploatare!

Aveți dar grijă cum circulați pe drumurile din Moldova, pentru că cei responsabili de drumuri par să nu se gândească la siguranța rutieră!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise