(foto) Se caută un nou proprietar pentru fosta blindată a lui Nursultan Nazarbaev

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Maşina a apărut la vânzare şi pe auto.ru. Acolo costă deja 14 milioane de ruble sau puţin peste 200.000 de euro. Iată şi noi fotografii cu aceasta.


În Kazahstan a apărut la vânzare un Mercedes-Benz W140 din 1993, blindat şi celebru. Kolesa.kz, cu referire la declarațiile vânzătorului, scrie că pentru prima dată acest autoturism purtase numărul de înmatriculare 01 KZ, fiind folosită, respectiv, de primul om în ţară. Aceasta a fost maşina în care se deplasa fostul preşedinte Nursultan Nazarbaev!

Un Mercedes-Benz 600 SEL, similar cu cel din imagini, este echipat cu un motor cu 12 cilindri, de 6.0 litri volum, care dezvoltă 408 CP și 580 Nm cuplu. Standard din fabrică, este capabil să facă 0-100 km/h în aproximativ 6.5 secunde şi să atingă maximum 250 km/h, deşi greutatea suplimentară, care s-au adăugat celor 2.2 tone, a modificat cu siguranţă caracteristicile dinamice.

Sedanul a fost blindat pentru a corespunde clasei B7 (VR7), adică este capabil să-și protejeze pasagerii atât de trageri din arme cu un calibru de 7.62×51 mm al cartușului, care are un înveliş metalic şi un miez din oţel, cât și de cartușe care pot perfora armura (7.62×63 mm). Vânzătorul mai susține că a sa capsulă blindată nu are analogi, deoarece a fost făcută la comandă specială.

Mașina cu un interior din piele gri este echipată cu perdele mecanizate pe geamurile laterale, scaune față și spate încălzite, precum și o serie de alte opțiuni, inclusiv anvelope blindate originale, marca Continental. Totuşi, va necesita în mod clar ceva investiții; în special trebuie acordată atenție sticlei delaminate pe alocuri din cauza timpului.

Pe odometru are înregistrați doar 37.900 de km. După Nursultan Nazarbaev, mașina a avut un singur proprietar până în prezent, după ce a cumpărat-o în 2008 la licitație. Se cer în schimb 500.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/