(foto) Se întâmplă deja după un grafic? Un nou accident cu trei maşini în intersecția Decebal-Trandafirilor

Se întâmplau şi înainte de asta, însă după aşa numita securizare a intersecţiei parcă au început să apară tot mai des. Un nou accident s-a produs în seara zilei de ieri în intersecţia bd. Decebal cu strada Trandafirilor, unul care a implicat trei automobile.

Acesta a fost pe larg discutat în ultimele ore pe o reţea de socializare. Mai mulţi internauţi au considerat mai în glumă, mai în serios, că intersecţia trebuie urgent sfinţită, deşi de cealaltă parte există o tabără care afirmă că nimic complicat în traversarea acesteia nu există, fiind necesară doar o atenţie sporită pentru că este una dintre cele mai mari din capitală, dar şi respectarea regulilor de prioritate. Dacă statisticile se vor completa în continuare ar trebui activate semafoare sau de montat un sens giratoriu, mai sunt de părere alţii.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a putut spune că poliţia a fost sesizată despre accident la ora 21:21. Automobilul Mazda din imagini era condus de un şofer în vârstă de 27 de ani, o Honda Element de un şofer de 31 de ani şi o Honda CR-V de un bărbat de 53 de ani. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit din fericire.

Preliminar, din cercetările efectuate la faţa locului, s-a putut constata că nu a cedat trecerea conducătorul crossoverului Honda Element celui din CR-V care se deplasa pe drumul cu prioritate. Drept urmare Honda Element a lovit celălalt SUV Honda şi acesta din urmă a fost proiectat involuntar în Mazda. Șoferul vinovat de accident riscă o sancţiune sub formă de şase puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/