(video) Imaginea zilei: Epopeea unei gropi din Durlești, reparate superficial. Vezi câți șoferi au dat în ea în nici trei minute

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 26.01.2024) Groapa a fost acoperită, dar urmează să vedem cât timp va fi așa.


O groapă periculoasă și destul de mărișoară din Durlești, apărută după ninsoare, inclusiv ca urmare a unor săpături realizate mai devreme de intemperie, nu doar afectează zeci de automobile, ci și îi face pe mulți șoferi să se exprime necenzurat, indirect și în adresa autorităților. Am scos-o în evidență la începutul săptămânii.

Chiar dacă ”sensul giratoriu” din intersecția Dimo-Cartușa nu este unul static și elementele sale din plastic pot fi mișcate manual sau de vânt pentru a lărgi calea, oricum cei care nu cunosc despre prezența gropii sau conduc mașini mari dau cu cel puțin o roată în aceasta.

Și, după niște pseudo reparații, pe care trebuie să vezi cum au fost făcute, groapa a apărut din nou.

Astăzi, un cititor fidel a înregistrat un scurt filmuleț care arată ce se petrece acolo toată ziua, nu doar timp de două minute și 30 de secunde:

Curios, reparațiile normale se fac cu prioritate în suburbiile administrate de oamenii din echipa primarului general al Chișinăului?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise