(video) Șoferi, mare atenție în timpul deplasării! Gropile sunt la ordinea zilei în Chișinău și suburbii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) Autoritățile au început să se miște. Care și cum:


(update #1) Coincidență sau nu, dar una din gropile masive din Durlești a fost cârpită chiar după publicarea articolului. Trebuia ieri să-l publicăm🙃


Conform prognozelor meteo, precipitații abundente sub formă de ninsoare nu s-ar mai prevede până la sfârșit de ianuarie, deși unele slabe vor cădea. Până atunci, temperaturile pozitive își vor face efectul, vor topi gheața și mormanele de zăpadă care nu au fost curățate la timp, scoțând la iveală o altă problemă.

Toate reparațiile făcute pe carosabile înainte de sezonul rece, fie până la alegerile locale sau înainte de hramuri ale localităților, drept ”cadou” pentru cetățeni din partea autorităților, cu alte cuvinte așa-zisele cârpeli, au fost distruse de umezeală, de acea zăpadă necurățată calitativ la timp, iar acest lucru a dus la apariția gropilor pe drumuri, majoritatea dintre care sunt periculoase.

Nu știm care este situația în afara municipiului Chișinău, însă în capitală și suburbii, unde e cea mai mare densitate de autovehicule din țară, numărul gropilor sunt de ordinul sutelor! Din păcate, unii conducători auto și-au deteriorat deja vehiculele, iar prin acest articol dorim să facem un apel la maximă prudență! Conduceți cu grijă mai ales noaptea: din cauza umezelii carosabilul strălucește și sunt dificil de văzut de la distanță pentru a le ocoli la timp!

Vă mai aduceți aminte cum în campania electorală la Durlești pentru-a nu șiu cîta oară în 2023 sa reparat drumul din…

Publicată de Valentin Cebotari pe Vineri, 19 ianuarie 2024

Această groapă apărută într-un sens giratoriu din Durlești are în diametru aproximativ jumătate de metru! Am văzut-o și noi, fiind chiar în calea deplasării!

VIDEO: facebook.com/melniciuc.iulian
VIDEO: facebook.com/alex68md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise