(video) Accident grav în sectorul Rîșcani. O pasageră dintr-un taxi a fost rănită

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Accidentul s-a soldat cu o singură persoană traumatizată. Şoferii au scăpat teferi, iar o pasageră de 18 ani din Lexus a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și care dintre șoferi se face vinovat.


Grav accident pe bd. Moscova. Aseară, în jurul orei 22:00, un Lexus CT și un SEAT Altea XL au intrat în coliziune în intersecția cu strada Miron Costin. Primul automobil fusese un taximetru și acesta a fost proiectat inclusiv în obiecte de infrastructură, fiind deteriorat semnificativ de mult.

Martori spun că taximetristul se deplasa cu viteză, iar la un moment dat i-a fost tăiată calea. Pentru a evita o coliziune a fost nevoit să schimbe direcția și, ca urmare, a ajuns într-un pilon.

De cealaltă parte, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a putut oferi mai multe detalii. Taximetristul are vârsta de 21 de ani, iar la cârma SEAT-ului se afla un tânăr de 19 ani.

Accidentul s-a soldat și cu câteva persoane traumatizate!

Articolul se actualizează!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/