(video) Manhart Performance modifică cu uşurinţă noul Range Rover Sport, dacă tot are un motor celebru

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Modelele de mașini ale mărcii britanice Land Rover sunt caracterizate de o ambianță luxoasă și nobilă în condiții standard. Acest lucru se aplică și modelelor care poartă sufixul “Sport”, iar într-o măsură și mai mare seriei mari Range Rover. Dar, desigur, aceste vehicule cu tracțiune integrală englezești oferă și potențial pentru optimizări individuale de tuning.

Specialiștii de la MANHART Performance au demonstrat deja acest lucru în trecut prin interpretările modelelor Defender și Velar. Acum vine următorul exemplu: MANHART Sport SV 650.

Baza pentru acest proiect este noua generație Range Rover Sport, în versiunea P530 şi în ediția de start First Edition. Acest automobil are cel mai puternic dintre cele două motoare pe benzină disponibile, care este și singurul V8 oferit, până în prezent fiind agregatul de top de sub capota noului Range Rover Sport.

Motorul turbo cu opt cilindri și volum de 4.4 litri produce din fabrică 530 CP și un cuplu de 750 Nm, fiind utilizat şi pe cunoscutului BMW M850i. Dar prin instalarea unui MHtronik powerbox, puterea creşte uşor până la 653 CP, iar cuplul până la 900 Nm. Noile caracteristici dinamice nu se anunţă, însă cu noile forţe ar trebui să atingă 100 km/h în practic patru secunde.

Un sunet și mai distinctiv este furnizat de sistemul de evacuare din oţel inoxidabil MANHART, cu filtre OPT şi cu supape controlate de la distanță. Pe partea de șasiu, garda la sol a fost coborâtă cu 30 mm, iar datorită acestui fapt jantele forjate MANHART se integrează extrem de armonios în compartimentul roților. Măsoară 24 de inchi şi stau în anvelope 295/35ZR24. Frânele se pot modifica la solicitare.

Vizual, jantele atrag atenția prin combinarea spițelor duble și în formă de Y, precum și prin finisajul aurit specific MANHART, deşi se poate opta pentru altul. Nu în ultimul rând, ele se potrivesc perfect cu designul individual al caroseriei, datorită setului de autocolante MANHART, numeroase inscripții și franjuri aurii se extind pe suprafața neagră a mașinii. Pentru interior sunt valabile doar noi covoraşe personalizate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/