Top 3 cele mai căutate mărci de maşini pe cel mai popular portal de anunţuri din Moldova în 2019

Cel mai mare şi mai popular portal de anunţuri online din Moldova a sărbătorit de curând 20 de ani de la apariţie şi la fel recent a dat publicităţii o retrospectivă a activităţii pe care au avut-o utilizatorii de-a lungul întregului an 2019 pe el.

Printre statistici se numără şi două interesante, strâns legate de domeniul în care activăm şi noi – piaţa auto.

FOTO: motoringresearch.com

Aflaţi că în 2019, topul celor mai populare categorii de anunţuri este condus de cel al transporturilor, ceea ce denotă clar faptul că marea majoritatea a oamenilor care accesează portalul se interesează de ofertele legate de autovehicule, se ocupă de comercializarea lor sau din contra îşi caută automobilul dorit, visat.

O altă analiză interesantă ar fi cea a anunţurilor căutate după cuvinte cheie. Într-un top cinci al celor mai multe căutări, trei reprezintă denumiri de mărci auto, una dintre care la fel conduce categoria.

Astfel, moldovenii, dar şi alţi utilizatori din străinătate, au demonstrat că sunt în căutarea de maşini de marcă BMW, Mercedes-Benz şi Toyota înainte de altele, ori acestea sunt cele mai preferate. Acest lucru vine într-un contrast absolut cu statisticile de vânzări de maşini noi, acolo unde, în cele mai populare segmente domină modele de marcă Dacia.

Suplimentar, publicată mai devreme, o mică statistică a mai arătat că minim 8.300 de utilizatori au folosit platforma pentru a căuta sau a-şi face rost de anvelope de iarnă înainte de startul oficial calendaristic al sezonului rece.

Vezi şi:

https://autoblog.md/top-cele-mai-scumpe-masini-cumparate-in-2019-printr-o-metoda-mai-putin-traditionala-pe-ebay/

(video) TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019

https://autoblog.md/foto-cele-mai-importante-premiere-auto-din-2020-modelele-care-ar-putea-ajunge-si-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/