(foto) Se vinde scump o limuzină ZIL-41047, în SUA

Pe portalul Classiccars este activă o ofertă de vânzare a unui ZIL-41047 în vârstă de 32 de ani, unul de care avem şi noi în Moldova. Limuzina sovietică se află tocmai în statul american Ohio şi nu se cunoaşte în ce mod a ajuns acolo sau de cât timp.

Exemplarul nu a fost restaurat niciodată, dar este într-o stare foarte bună. A fost produs în anul 1989 şi este unul din aproximativ 250 de unităţi asamblate în total. Are un parcurs de peste 60.000 de km.

Conform descrierii anunţului, automobilul cu tracţiune spate este complet funcţional şi este propulsat de motorul original, un V8 de 7.7 litri (315 CP) cuplat la o cutie de viteze automată în trei trepte.

În habitaclu s-a păstrat finisajul din fabrică cu lemn şi velur, deşi ar mai necesita câteva intervenţii cosmetice. Printre dotări se numără sistem de climatizare, radio AM/FM, servodirecţie, geamuri acţionate electric, închidere centralizată, etc.

Se cer în schimb tocmai 190.000 de dolari! Credeţi că îşi va găsi un nou proprietar?

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-business-cu-masini-rusesti-vechi-in-sua-peste-ocean-sunt-evaluate-la-cateva-mii-bune-de-dolari/

Cmentariile sunt închise