(foto) Skoda a setat două premiere pentru ziua de 1 august 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Skoda Auto a lansat primele schițe exterioare oficiale care previzualizează modelele actualizate Scala şi Kamiq. Producătorul spune că a dotat ambele modele cu un design progresiv și actualizări tehnologice, alături de o serie de caracteristici din clasele superioare de vehicule.

La patru ani de la momentul lansării în producție, Scala și Kamiq sunt pregătite pentru o reîmprospătare. Actualizările tehnologice și modificările de design exterior se combină pentru a evidenția caracteristicile cheie ale fiecărui model, cum ar fi atractivitatea dinamică a lui Scala și aspectul robust al lui Kamiq. Ambele maşini au acum faruri reproiectate, bare de protecţie modificate şi un nou model de grilă, noi jante şi litere pe hayon în loc de emblemă.

Farurile mai subțiri ale Scala se extind până la grilă, subliniind alura dinamică a mașinii. Admisia de aer din noul șorț frontal este împărțită de aripi laterale suplimentare. Vopsite în culoarea caroseriei, acestea se găsesc și în difuzorul barei de protecţie posterioare revizuite, care este flancată de elemente cristaline. Stopurile au acum un design grafic nou și mai rafinat.

Iar Kamiq are acum mai multă prezență vizuală. Luminile de zi au fost făcute mai subțiri și au un design mai pronunțat. Grila de radiator mai mare și mai verticală prezintă lame duble distinctive care formează o formă de U în partea inferioară. 

În bara frontală, o zonă vopsită sub grilă și o priză de aer accentuează lățimea vehiculului, completate de un difuzor robust argintiu care oferă protecție sub caroserie. Difuzorul posterior constă dintr-o secțiune superioară largă de culoare neagră și o secțiune inferioară robustă de culoare argintie. Stopurile revizuite în formă de L se leagă vizual cu reflectoarele, care adoptă, de asemenea, o formă de L, dar una mai discretă.

Noile Scala și Kamiq facelift își vor sărbători premiera mondială digitală concomitent în ziua de 1 august.

Cmentariile sunt închise