(foto/update) Un alt accident moto fatal! Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar şoferul fugar a fost prins beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Pasagera implicată în accident, tânăra de 20 de ani, în urma traumelor primite, a decedat la spital!

Pe cazul dat urmează a fi pornită o cauză penală în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și cine se face vinovat de comiterea accidentului.


(ştire iniţială) Un alt accident moto fatal! Un tânăr de 19 ani din raionul Soroca şi-a pierdut viaţa

Polițiștii din Soroca investighează circumstanțele producerii unui accident rutier grav, care a avut loc astăzi în jurul orei 15:30, în localitatea Visoca din raionul Soroca. Un alt tânăr şi-a pierdut viaţa în trafic.

Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că o motocicletă fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani din satul Visoca (raionul Soroca), având ca pasageră o tânără de 20 de ani din satul Crișcăuți (raionul Dondușeni), în timp ce se deplasa pe traseul principal din localitate s-a tamponat frontal într-un microbuz Ford.

Conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Soroca în stare gravă! După accident conducătorul microbuzului a părăsit locul accidentului! Preventiv, polițiștii au stabilit că, la volan s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani din satul Visoca.

Şi iată chiar acum câteva clipe, în urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Soroca, conducătorul microbuzului a fost localizat. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1.04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

FOTO: IGP

Pe cazul dat urmează a fi inițiat proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/