(video) Un motociclist şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi şoferi au fost prinşi beţi în raionul Orhei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția din Orhei a fost sesizată în această seară, în jurul orei 18:30, prin intermediul unui apel de urgență la numărul unic 112, că pe traseul de legătură a localităților Lopatna și Jora de Sus s-a produs un accident rutier cu implicarea unei motociclete, în urma căruia o persoană a decedat.

În urma măsurilor întreprinse la fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, ce se deplasa cu o motocicleta de marcă Honda ce aparținea unui consătean, nu a ținut cont de dexteritatea în conducere, a accelerat, nu s-a isprăvit cu conducerea și a pierdut controlul asupra ghidonului.

În consecință s-a tamponat într-un copac şi în urma impactului a decedat pe loc, din păcate. Pe cazul dat urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Pe parcursul a şapte luni ale anului curent, de către Serviciul Patrulare Orhei-Telenești-Criuleni-Dubăsari și a măsurilor de prevenire realizate de IP Orhei, au fost depistate și reținute pentru încălcarea RCR 156 de motociclete.

Iar alţi doi bărbați, originari din Orhei, s-au ales cu dosare penale după ce au urcat în stare de ebrietate avansată la volan.

În primul caz un bărbat de 30 de ani, care conducea un ATV prin satul Biești, avusese o concentrație de alcool de 1.28 mg/l în aerul expirat. Imediat a fost înlăturat de la ghidon, iar mijlocul de transport a fost dus la parcarea specială.

În al doilea caz, la intrarea în localitatea Jora de Jos, a fost prins un bărbat de 56 de ani din satul Jora de Mijloc, fiind beat la volanul unui tractor. Aparatul Drager a arătat un rezultat de 1.16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reamintim că alcoolul ucide! Nu-ți pierde conștient viața!

Cmentariile sunt închise