Raionul Călărași: Un conducător de motocultor a fost prins beat, de 14 ori peste limita admisibilă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În satul Buda din raionul Călărași, polițiștii de patrulare au depistat un șofer în stare de ebrietate avansată la volanul unui motocultor. Testul Drager a arătat o concentrație de 2.17 mg/l de alcool pur în aerul expirat!

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, originar din aceeași localitate, a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, iar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală.

Menționăm că polițiștii de patrulare vor desfășura în continuare acțiuni pentru prevenirea șofatului în stare de ebrietate și nu numai, scopul fiind siguranța fiecărui participant la trafic.

Repetat se îndeamnă şoferii să nu neglijeze regulile de circulație, să nu urce în stare de ebrietate la volan, să țină cont de indicatoarele rutiere, pentru a nu pune în pericol atât propria viață cât și a celorlalți participanți la traficul rutier.

Apropo, în acest weekend peste 3.500 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră:

  • 1.562 de șoferi au depășit limita de viteză.
  • 69 au condus în stare de ebrietate, dintre care 38 se aflau în stare avansată, şapte refuzând să treacă testarea alcoolscopică, iar 24 alegându-se cu dosare contravenționale.
  • circa 500 de conducători nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.
  • 306 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/